Следва

Breathtaker: сандали за танци

Епидемия от фестивали. Няколко добри идеи какво да облечем

С утрешния Elevation слагаме началото на музикалните фестивали, които заливат лятото на кгражданина, в...

All fashion преди 12 години

С утрешния Elevation слагаме началото на музикалните фестивали, които заливат лятото до края на месец август.

Ако вече си веща в тези неща, спала си на поляната или на плажа в Бургас, значи знаеш, че на фестивал се ходи със специален арсенал от дрехи и аксесоари - флорални рокли, тънки кожени колани, къси панталонки и тениски с най-невъзможните щампи, за които се сещаш.

И знаеш, че не бива и да си помисляш за новата тясна рокля и сандалите с тънък ток за педикюра. Багажът за музикалния ти уикенд трябва да е лек, компактен, а материите - по възможност коприна или памук.

Дори и да имаш опит обаче, колебанията в това с късите панталони или с флоралнта рокля да съчетаеш белите гуменки винаги те съпровождат. Затова ти подготвихме малка доза вдъхновение от световните фестивали.

Горещо се препоръчват флорални рокли, тъкни кожени коланчета, къси панталонки и тениски с най-готините щампи, за които се сещаш. Възможни са дълги макси рокли и гащеризони, в краен случай се позволяват wedges платформи. Чантите те съветваме да са малки и за през рамо. Не забравяй и защитата от слънце – крем с фактор и шик плетена шапка.

Останалото – от сцената.

 

More All fashion