Следва

Питай ме, питай ме. Изряден педикюр и крака като на супер модел

Подготовка за горещо лято: Твоите споделени тайни - Деси

Преди да публикуваме всички материали няма да съобщим победителя в поредното, този път лятно...

Celebrity beauty преди 12 години

Хайде да се преборим. За три броя от революционния Braun Silk-epil 7 Dual (виж), който превръща краката в копринено гладки буквално с едно движение и за божествен маникюр и педикюр от CND, които да си направиш като подарък точно преди морето.

До неделя ти трябваше да ни разкажеш как се грижиш за тялото си през горещите летни месеци, а ние ти обещахме освен публикация при нас и сериозен летен подарък. До момента на редакционната ни поща пристигнаха десетки писма, а най-добрите от тях ще се борят за големите награди.

Преди да публикуваме всички материали няма да съобщим победителя в поредното, този път лятно предизвикателство на ViewSofia, затова ако ти не си успял да ни споделиш, ето как го направиха други от читателките ни:

Деси Ечева

 

Наясно съм, че едва ли ще открия топлата вода и за това смятам да ви разкрия само тези хитринки, които до момента не са публикувани от другите участнички. Всички знаем, че трябва да пием много вода и да хидратираме кожата с подходящи продукти, затова ще ви го спестя.

Сутрин имам навика да правя лека физ зарядка, която ми дава тонус преди началото на активния ден. Отделям около 5-10 минути за няколко коремни преси и клякания за стегнати бедра. Следва хладен душ, който ми дава много енергия.

Закусвам мюсли - засищащо, полезно, хранително.

Ежедневните дамски превръзки ми носят допълнителен комфорт и чувство за свежест.

Не пропускам да нанеса слънцезащитен лосион дори, когато не съм на плажа. Лъчите са силни и достатъчно вредни, за (макар и леко) изгаряне и докато се разхождам.

Шапката и слънчевите очила! Тези два аксесоара придават допълнителен стил, но са и изключително важни в борбата със слънцето. Шапката предпазва от прегряване, а очилата защитават допълнително лицето.

Влажните кърпички или термалната вода в спрей са незаменими, когато се нуждая от моментално освежаване.

Обикновено ''гарнирам'' късите поли и панталонки с лек клин. Сядането по столове в заведения, учреждения, градски транспорт и т.н. ми създава дискомфорт, когато е по гола кожа.

Обичам да си създавам настроение с красиви и удобни дрехи. Приготвям и гладя тоалета си от предната вечер, което ми спестява напрежение и набързо скалъпване на аутфит сутрин.

Но най-важният елемент за мен е позитивното мислене. Ден, който започва с усмивка няма как да не бъде добър.




More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 2 седмици

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 11 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя