Следва

Седмичен хороскоп 27 юни - 3 юли

Моята формула за Финес и Настроение. На крачка от финала

Намислил ли си нещо за идващия уикенд. Защото, както знаеш, ние винаги имаме вариант. А следващата седмица сме ти го подготвили опакован като подарък.

Food преди 12 години

Намислил ли си нещо за идващия уикенд. Защото, както знаеш, ние винаги имаме вариант. А следващата седмица сме ти го подготвили опакован като подарък.

Ако все още не си участвал в играта за Финес и Настроение на Вю София и Тандем, имаш още 3 дни да го направиш. Ще те чакаме до неделя 00.00 часа на редакционния ни мейл [email protected], да ни напишеш твоята най-успешна и отработена през годините формула за „Финес и Настроение” в няколко изречения по примера на седмичните печеливши.

Какво те кара да се чувстваш добре и във форма? ViewSofia заедно с Тандем обяви съвместен конкурс за креативно мислещи ценители на изтънчения вкус, качествената храна, доброто настроението и красивата фигура. Защото лятото е вече факт и в главата си имаш милион идеи как да прекараш всеки ценен слънчев ден.

Състезанието е под надслов „Финес и настроение” и ти трябва да ни напишеш своята оригинална формула по темата, като свободата ти за идеи е неограничена.

Конкурсът свършва своето пътуване на 27 юни, т.е. понеделник. Всеки седмичен победител, а те са точно 4, има малка награда, нещо вкусно и полезно от нас с подбрани деликатесни продукти на Тандем, комплект за вино от 5 части и бутилка качествено вино. До сега наградените са трима, което означава, че остава още един щастливец, чието име ще научиш в понеделник.

Но това далече не е последната изненада на конкурса. Голямата награда също ще бъде обявена на 27-ми юни, като всички участници до този момент ще имат еднакъв шанс да станат победители, независимо дали техните „формули” за Финес и настроение да били публикувани на страниците на сайта.

Един от тях ще бъде избран чрез жребии и ще получи незабравим уикенд за четирима в къща във вилно селище „Кочорите”, разположено в курортен комплекс Пампорово.

Екипът на ViewSofia и Тандем очакват твоите оригинални идеи. Побързай! Имаш по-малко от три дни време.

Прати всичко на [email protected].

 

More Food