Следва

В несесера на Мис Русе и нейните малки тайни за съблазняване

Подготовка за горещо лято! Твоите споделени тайни - Невена

Вашият конкурс „Споделени тайни за горещо лято“ ме вдъхнови и реших и аз да ви опиша някои от моите ритуали и...

Celebrity beauty преди 12 години

Хайде да се преборим. За три броя от революционния Braun Silk-epil 7 Dual (виж), който превръща краката в копринено гладки буквално с едно движение и за божествен маникюр и педикюр от CND, които да си направиш като подарък точно преди морето.

До неделя ти трябваше да ни разкажеш как се грижиш за тялото си през горещите летни месеци, а ние ти обещахме освен публикация при нас и сериозен летен подарък. До момента на редакционната ни поща пристигнаха десетки писма, а най-добрите от тях ще се борят за големите награди.

Преди да публикуваме всички материали няма да съобщим победителя в поредното, този път лятно предизвикателство на ViewSofia, затова ако ти не си успял да ни споделиш, ето как го направиха други от читателките ни:

Невена Христова


Вашият конкурс „Споделени тайни за горещо лято“ ме вдъхнови и реших и аз да ви опиша някои от моите ритуали и навици за красота.

Така се случи, че живея на морето и лятото вече започна за мен. Плажното мляко е наистина много важно ако искаме да се радваме на красива и здрава кожа. Аз го нанасям още вкъщи, преди да отида на плажа, за да има време да започне да действа. Харесвам продуктите на Bioderma и Carroten, използвам по-високи фактори, защото съм много бяла. Гледам и дневният ми крем да е с UVA/UVB филтри, препоръчвам козметиката на Vichy – аз съм много доволна от Aqualia Thermal.

Миналата година попаднах на един страхотен скраб за тяло, който от тогава си купувам редовно – Pearl на Laura Vandini. Ароматът му е много готин и прави кожата мека и гладка. Използвам и лек лосион за тяло с цвят мента.

Косата ми страда в жегите и затова я крия под шапка. Един фризьор наскоро ми даде добър съвет как да се боря с проблема – каза ми по време на плаж да втривам в косата си малко зехтин, действало като защита срещу слънчевите лъчи и било много полезно. Смятам да го послушам.

Горещо препоръчвам и термалната вода! Много освежава и рехидратира кожата. Използвала съм термална вода на Uriage, а сега се пръскам с едно спрейче на Oriflame и също нямам забележки.

Относно здравословното хранене този сезон наблягам на риба и плодове. И мисля да започна да пия някакви витамини и минерали за хубава кожа и коса.

Но смятам, че моята истинска тайна са тренировките по йога, които започнах преди няколко месеца. Страхотно е! Не само че успявам да се изпотя добре, че ме зареждат с енергия и балансират нестабилната ми личност, но и всеки път е различно и ми е страшно интересно. На който фитнесът му е скучен като на мен, да опита с йога при някой добър инструктор! Няма да съжалява.

А моят цвят за лятото е белият.

Какво друго му трябва на човек освен лято и свободно време да му се наслаждава? А, да – и една малка мента със спрайт, моля.

More Celebrity beauty

Виктория Бекъм за парфюма си: „Suite 302 е любовното ни писмо с Дейвид до Париж”

Celebrity beauty преди 2 седмици

Бившата членка на групата Spice Girls и основателка на едноименната козметична марка Victoria Beckham Beauty пуска линия парфюми. По повода, прекрасно интервю на колегите от Madame Figaro с ВБ. 

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 9 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 10 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя

Beauty Starter: Летисия Каста на 45 - спокойствие, масажи и няколко топ продукта

Celebrity beauty преди 10 месеца

Летисия Каста очаква доброта, положителна енергия и нежност от хората, които се грижат за нея, както и от козметичните си продукти. И като се има предвид аурата, която се излъчва от лицето и външния ѝ вид, това наистина работи