Следва

Мусака през юни

Седмичен хороскоп 27 юни - 3 юли

За да си подготвен преди всички, нашият астролог ще съобщава прогнозата за идната седмица всяка събота сутрин...

Astro преди 12 години

За да си подготвен преди всички, нашият астролог ще съобщава прогнозата за идната седмица всяка събота сутрин. Какво те очаква според зодията ти следващите 7 дни, чети надолу:

ОВЕН


Животът е пътешествие!

Най-интересните събития тази седмица, те очакват по време на път, така че не пренебрегвай възможността да заминеш в командировка или на почивка. В стремежа си да направиш впечатление, се ограничи само в излагането на достоверни факти. Вгледай се внимателно в представителите на знака Дева – има някой от тях, който не е безразличен към теб.

Ще имаш успех във финансовите работи. Може да опиташ късмета си на лотария, карти, или в казино. Но не се увличай, Богинята на късмета няма дълго да те закриля.
Старай се да не злоупотребяваш с алкохол и тежка храна - това може да доведе до безсъние и главоболие. Твоят ден е понеделник.

ТЕЛЕЦ

Здраво тяло – здрав дух!

Една успешна седмица от финансова гледна точка. Ако си решил да се разделиш с нещо или с някой, тогава имай предвид, че процесът ще бъде продължителен. В това отношение, добър помощник, способен да ускори процедурата, ще стане някой представител на Близнаци.

Обърни по-голямо внимание на здравето си, не стой на течение и под климатика. Наспивай се добре, по-често бъди навън и се движи повече. Така доброто настроение и бодрият дух ще ти бъдат осигурени.

БЛИЗНАЦИ


Вътрешният свят – опит за разгадаване!

Може да се потопиш в поток от разнообразни делови и лични проблеми. Тази седмица е необходимо да преодолееш съмненията и неувереността в собствените си сили, за да се справиш с трудностите. Време е да погледнеш във вътрешния си свят и да се заемеш с духовно самоусъвършенстване. Освен това звездите те предупреждават за възможни неприятности, заради прекалената ти бъбривост – бъди по-внимателен за мислите си, те лесно се превръщат в думи!

Благоприятен период да отделиш време за себе си, да разбереш желанията и стремежите си, и нещо да промениш в живота си.

РАК

Пусни се по течението на живота!


В началото на седмицата, те очаква емоционален изблик, но той обещава да бъде положителен. Има вероятност да видиш партньора си в нова светлина и да стигнеш до дълбоките причини за поведението му, неговите скрити желания и истински потребности. Това ще се окаже благоприятно за по-нататъшното развитие на връзката ви. В този период може да стигнеш и до тайните на своята душа, ако някоя чужда бъде недостъпна.

В края на седмицата, запази търпение, тъй като резултатите от съвместни дейности и предприети от теб стъпки ще се забавят. По-често се вслушвай в съветите на околните, без да им позволяваш да ти оказват твърде голям натиск. Няма смисъл да се съпротивляваш на обстоятелствата и да се опитваш нещо да променяш. Настъпил е моментът, когато да плуваш по течението е най-добрият избор за теб – така ще запазиш сили и време.

ЛЪВ

Изненади!


През тази седмица има вероятност от всякакви изненади, в това число не много приятни, но проблемите бързо ще се уредят. Въпреки непреодолимото желание да бъдеш сам, ще се наложи да се върнеш към реалността, в противен случай рискуваш реализирането на важен за теб проект.

Прекомерната доверчивост и неуместната сантименталност може да станат причина за значителни грешки. Сряда и неделя са най-благоприятни за активно въплъщение на набелязаното. В четвъртък ще имаш възможността да покажеш своите таланти и да получиш одобрение, а уикенда прекарай както ти се иска на теб, без да се съобразяваш с желанията на роднини и приятели.

ДЕВА

Живот със съдържание!

Много от проблемите през тази седмица ще се разрешават по-бързо, отколкото можеш да си представиш. Препоръчително е да не бързаш да изразяваш своята гледна точка при обсъждането на спорни въпроси. По-добре е да помълчиш и да се вслушаш в мнението на другите - това ще ти помогне да се ориентираш в ситуацията. Дори да почувстваш, че твоите планове не срещат нужната подкрепа, не се отчайвай и не губи вяра в собствените си сили. Съдбата ще ти помогне в решаването на проблемите.

В личен план имаш нужда от романтика. Говори за всичко, което ти липсва в отношенията, полагай усилия, за да промениш ситуацията към по-добро, не се страхувай да разговаряш, страхувай се да се примириш и да оставиш всичко както си е било. Постарай се да поглезиш партньора си с вечеря на свещи, еротичен танц, масаж или необичайно секси бельо. Полагай усилия, но в същото време бъди в състояние и да изискваш.
Представителите на знака Риби ще бъдат за теб отлични мотиватори, с тях си заслужава да общуваш по-често.

ВЕЗНИ

Животът е път, но не винаги асфалтиран!

В този период ще имаш склонност да потънеш в себе си и да се откажеш от всички удоволствия. Животът ще ти се стори еднообразен и скучен, а всички събития около теб, безинтересни. В някои случаи това може да е полезно, не винаги е нужно да черпиш с пълни шепи от живота и да живееш само за собствено удоволствие, понякога трябва да си вземеш почивка.

В професионален план те очаква преразпределение на силите във вариант: да се окажеш встрани или да попаднеш в епицентъра на събитията. За да не станеш жертва на финансови измами, внимателно разглеждай всички документи. Ако ти е необходим съвет, търси Овен.

СКОРПИОН

Щастието е за смелите с въображение!

Една чудесна седмица, за смели и енергични действия - тя обещава благоприятна среда за творчески постижения в професионалната област. Няма да ти се наложи да се замисляш над това какво да правиш и как да се държиш - съмнения няма да те безпокоят. Но опитите да вървиш по утъпкани пътеки ще се окажат неуспешни. Необходимо е да търсиш нови решения на старите проблеми.

В романтичните отношения има вероятност да станеш истински собственик, дори и тиранин. Не се въвличай в безсмислени спорове, по-добре посвети времето си за облагородяване на жилището и приятни подаръци. Дарявай комплименти и знаци на внимание. Вниманието и грижата винаги са приятни, особено ако се правят от душа и сърце. Да охладиш страстите, ще ти помогне представител на знака Телец.

В почивните дни има вероятност от интересни запознанства, така че не прекарвай времето си някъде под ключ.

СТРЕЛЕЦ


Намали натоварването и се отпусни!

В началото на седмицата нещата ще се разрешават без твое участие, възможни са неголеми финансови постъпления. Има вероятност от чести промени в настроението. Повече чист въздух и правилно хранене, така ще се справиш с всяко душевно сътресение. Не злоупотребявай с алкохола. Ако много ти се иска да избягаш от реалността, прочети една хубава книга.

В този период е добре да предприемеш отдих, или поне да намалиш натоварването. Ако не можеш да си осигуриш почивка, не забравяй да намалиш до минимум всички контакти и да се отпуснеш максимално.
Най-благоприятен ден - събота.

КОЗИРОГ

Детайлите са важни!

Астрологичната прогноза обещава повече добро, отколкото лошо, но хубавото трябва да умееш да го забележиш. Началото на седмицата може да бъде доста напрегнато – работата трудно ще върви. Опитай се да не позволяваш на временните трудности и неуспехи да взимат връх.

Бъди инициативен в професионалните въпроси, не пренебрегвай детайлите, те носят полезна информация, способна да обърне хода на събитията. Внимание към всеки детайл - това е ключът към успеха. В никакъв случай не допускай небрежност. До края на седмицата суматохата ще се успокои и ще можеш да се отдадеш на пълноценен отдих в добра компания. Звездите не те съветват прекалено да откровеничиш с Раци и ти препоръчват да обърнеш внимание на по-младите членове на фамилията, особено при организирането на съвместен отдих.

ВОДОЛЕЙ


Уединение и осъзнаване!

Хороскопът тази седмица благоприятства отдих и почивка сред природата. Опитай се да отложиш важните въпроси и се фокусирай върху вътрешната си хармония. Периодът е подходящ за уединение, ако лесно го понасяш. В такива моменти е най-добре да приведеш мисли и чувства в ред и по нов начин да погледнеш на живота. Избягвай информационното пренасищане. Ограничи до минимум "общуването" с компютри, TV, а мобилните телефони сложи настрани. В края на седмицата може да имаш интересен сън, които да се превърне в пророчески.

Обърни внимание на семейството и скъпите за теб хора. В този кръг ще намериш утеха от всички несгоди.

РИБИ

Имаш нужда от подкрепа!

При преследването на високи цели, тази седмица ще имаш нужда от подкрепа. Да действаш самостоятелно сега не си струва.

Подходящо време е за процедури, насочени към усъвършенстване на тялото. За никой не е тайна, че със стройно, стегнато и здраво тяло шансовете за успех нарастват многократно.

Ако се появят противоречия с любимия, опитай се да ги решаваш внимателно и спокойно. Не прави списък с недостатъците на партньора си, намери начин да му покажеш това, което очакваш от него. Имай предвид, че недоверието към себе си е причина за повечето наши неуспехи.

 

More from View Sofia

More Astro