Следва

Converse за всеки момент

Summer Report: 120-те силиконови гърди на 60-те най-известни българки

Когато колегата отляво подхвърли, че силиконовите цици вече са демоде, всички ревнахме заплашително срещу...

All fashion преди 12 години

Когато колегата отляво подхвърли, че силиконовите цици вече са демоде, всички ревнахме заплашително срещу него. Не защото сме фенове, напротив, никой в редакцията на Вю София няма корекции по себе си, а защото фактите, т.е. живият живот показва друго.

Все още граждани подаряват операции на невръстни щерки, примерно абитуриентки. Все още, пластичните хирурзи си позволяват самодоволни автореклами, очевидно съвсем наясно, че бизнесът им е е един от процъфтяващите в 111-ти ни хиляди квадратни километра. Факт е също, че някой от операциите са съвсем пресни, т.е. от този моден сезон.

Отделно от незнайните за обществото дами, които прибягват до разкрасяване от този тип, много са и популярните бг-лица, украсени с изкуствени импланти на гърдите с различна, но обичайно солидна кубатура. Матрицата, казват специалистите, идва от чалга-културата и чиклитите. Не е важно от къде идва, важното е, че е константна във времето, и вероятно още дълго ще властва като естетически модел.

За да улесним желаещите да се ориентират, и за да систематизираме най-накрая този вкус и това влечение у дами, известни и популярни достатъчно, за да станат волно или неволно пример за подражание, приготвихме пълния списък с 60 имена на известни българки със силикон в бюста. Списъкът не претендира за изчерпателност, нито при съставянето му е следван азбучен или друг ред.

За протокола, той може да бъде допълнен с всяко име, тъй че, ако ти хрумне още нещо силиконово, не се бави, пиши ни.
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 11 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.