Summer Report: 120-те силиконови гърди на 60-те най-известни българки

Когато колегата отляво подхвърли, че силиконовите цици вече са демоде, всички ревнахме заплашително срещу...

Когато колегата отляво подхвърли, че силиконовите цици вече са демоде, всички ревнахме заплашително срещу него. Не защото сме фенове, напротив, никой в редакцията на Вю София няма корекции по себе си, а защото фактите, т.е. живият живот показва друго.

Все още граждани подаряват операции на невръстни щерки, примерно абитуриентки. Все още, пластичните хирурзи си позволяват самодоволни автореклами, очевидно съвсем наясно, че бизнесът им е е един от процъфтяващите в 111-ти ни хиляди квадратни километра. Факт е също, че някой от операциите са съвсем пресни, т.е. от този моден сезон.

Отделно от незнайните за обществото дами, които прибягват до разкрасяване от този тип, много са и популярните бг-лица, украсени с изкуствени импланти на гърдите с различна, но обичайно солидна кубатура. Матрицата, казват специалистите, идва от чалга-културата и чиклитите. Не е важно от къде идва, важното е, че е константна във времето, и вероятно още дълго ще властва като естетически модел.

За да улесним желаещите да се ориентират, и за да систематизираме най-накрая този вкус и това влечение у дами, известни и популярни достатъчно, за да станат волно или неволно пример за подражание, приготвихме пълния списък с 60 имена на известни българки със силикон в бюста. Списъкът не претендира за изчерпателност, нито при съставянето му е следван азбучен или друг ред.

За протокола, той може да бъде допълнен с всяко име, тъй че, ако ти хрумне още нещо силиконово, не се бави, пиши ни.
 

Коментари: 17

T
TOTALLYSURREAL (2011/06/29 / 19:48)
По-лесно щеше да е ако покажете българките, които нямат силикон.
V
Vintage queen (2011/06/28 / 14:49)
Още към 45-ия кадър настръхнах, не свършват, братче, безбройни са тези жени. Това е епидемия, кошмар някакъв...нямам думи
M
M.Miteva (2011/06/28 / 14:38)
Точно пък Гергана не може да кажете,че няма силикон, както и да е и моето мнение е, че има жени опоменати в статията които нямат силикон. Според мен ако жена иска да прави такива интервенций със себе си ок, няма лошо, но да го прави за себе си, а заради мъж(е) е жалко, трябва да е за собствено самочувствие и разбира се до ниво на естетичност !
A
Alisa (2011/06/28 / 12:16)
Хм, ако източниците ви са достоверни, признавам , че се изненадах от някои от имената в класацията! Но, да не издребняваме!:) И тук, както всичко останало което е масова мода- при някои се е получило добре, при други не чак толкова, а при трети- ужас! Титлата най-несполучлива интервенция според мен безапелационно печели Теди Велинова!:), на Цеци Красимирова определено добре и се е получило, както и на още много други! Хубаво е , че пускате материали на тази тема, за да може повече хора да видят резултатите:)Само един феномен не мога да си обясня!?- повечето мъже твърдят, че мразят силикона, а жените си го слагат с идеята да печелят повече мъжко внимание! Някой не е достатъчно искрен но, кой?:))) въпросът е риторичен:)
R
Rude_boy (2011/06/28 / 11:35)
Твоите като са малки, кой ти е виновен?!
E
els (2011/06/28 / 10:45)
Отвратителни жени. Всички до една.
R
Rude_boy (2011/06/28 / 10:43)
Ти добре ли си, точно пък Елена Паришева има силикон на 1000 %.. Мисля, че от чалгаджийките Гергана няма, едно време си ги пристягаше, за да са повдигнати, че иначе може да си повива краката с тях.
M
Marseillais (2011/06/28 / 00:11)
Всички имат силикон , с изключение на Елена Паришева. Поне така твърдеше в едно предаване......Ужас!!!! Почти няма бг "звезда'' без силикон. И при нас в България това е показател за самочувствие???? Ще повърна. В Америка всичките ще минат за порно актриси. Във Франция за грозни бюстове.
R
Rude_boy (2011/06/27 / 22:40)
Някои от жените тук нямат силикон, но иначе браво за материала, доста е забавен !!
V
Vanko3 (2011/06/27 / 16:37)
Точно казано, Фуксия, вярно е, че мъжете го харесват, въпросът е кои мъже, но той не е темата сега. Че е грозно и пошло е вярно, че има откровени недоразумения и карикатури - също. Но защо това се толерира и от родители и от близки и от приятели, освен от мъжете - нерези, това не разбирам. Междудругото сред посочените наистина всички са силиконови, няма нито една с естествен бюст, учудих се като видях цифрата, откровено казано. Много, бе
F
fuchsia (2011/06/27 / 16:20)
@AVA никой не оспорва ползите от пластичната хирургия и нуждата и възможността за корекции като исключим жените с естествен голям бюст от класацията, останалите са гротески, начело с Теди Велинова. Най общо казано са им лепнали по една топка от двете страни, където са им били гърдите...или приблизително на това място брррррр но пък жените не биха си ги причинявали това, ако нямаше мъже, които го харесват...
A
AVA (2011/06/27 / 15:35)
Аз пък нямам нищо против пластичната хирургия и дори бих прибегнала до нея! Да, наистина някои жени прекаляват и се превръщат в карикатури, но това не значи, че задължително трябва да отречем полезността на възможностите които ни дава съвременната медицина. Не виждам нищо лошо да повдигнеш бюста си след раждане, да опънеш някоя бръчка или да намалиш коремчето си. В крайна сметка като толкова залагаме на естественото и натуралното дай да порицаем жените които се обезкосмяват или се боядисват. П.С. Някои от показаните дами нямат силикон! Подготвяйте се по-добре преди такива статии )
R
Realist (2011/06/27 / 15:03)
@Manuelcheto - абсолютно съм съгласен и е време вече някой да разкара идилията, че всичко със силикон е красиво! Именно затова се радвам, че View Sofia го правят и съм склонен да им простя голите цици на първа страница (@ethanopium) Единственото, което все пак дразни е, че уж трябва да осмиват въпросните жени, а някои по-скоро ги прехвалват адски много, както и с тая руса Златка - сто статии се изписаха колко нелепо са и направили гърдите, а сега изведнъж "много и отиват".. Пффф! Иначе поне идеята на статията ми допада, но можеше да бъде доразвита )
T
Tedinka (2011/06/27 / 12:05)
Тези, които са хубави, изглеждат добре и със и без! Чак пък невероятно грозно....
E
ethanopium (2011/06/27 / 11:50)
Отварям сайта и първото, което виждам са цици...Шок и ужас, това viewsofia.com ли беше?
K
Kris (2011/06/27 / 11:47)
Изумително, невероятно грозно. Горките женички, ужас.
M
Manuelcheto (2011/06/27 / 11:31)
Аз виждам еднакво направени надуваеми дюшечета, залепени за различни глави и тела. Както каза Иво Сиромахов - "Не виждам причина някой да парадира с протезите си".

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia