Следва

News Екстаз в понеделник: Кейт Мос изгуби годежния си пръстен, Топ модели ще решават на TIA, Премиерът ни сравни с любимите си кучета

„Ретро Бижу” в Сердика Център

Десет дни лукс, изискан стил и непреходна естетика в .....

Events преди 12 години

Ретро класиката е на мода в Сердика Център.
Десет дни лукс, изискан стил и непреходна естетика в най-модерния търговския център в София.

Десет красиви и стилни ретро автомобила от висок клас и лимитирани серии ще красят търговския център до 3 юли. Всички ценители на лукса и скоростите, могат да посетят уникалното автомобилно изложение „Ретро Бижу”.

Ексклузивната селекция е направена със специалното съдействие на Български автомобилен клуб «Ретро», който събира собственици и колекционери на олдтаймери от цялата страна - хора, отдадени на каузата за съхраняване на традициите и ценните експонати в автомобилната история. Някои от членовете на този клуб са и собственици на изложените автомобили.

По време на изложението гостите ще могат да научат любопитни факти от историята на авто-бижутата, сред които са свръхлуксозният Bentley от 1947 г., емблематичния Mercedes Benz 300 – по-известен като „Аденауер”, най-старият участник – Ford A от 1928 г., както и няколко уникални спортни автомобили.

«За нас е огромно удоволствие за пореден път да бъдем мястото, в което висшата естетика, културата, традициите, модата и не на последно място луксът се срещат за да доставят истинско удоволствие на ценителите и широката публика», коментира г-жа Ирена Тенева – Управител на Сердика Център.

Сердика Център изцяло ще потопи посетителите си в ретро темата и със специалната „Ретро Бижу” игра, която ще се проведе по време на изложението. Голямата награда е разходка с любим човек из София с един от „Ретро Бижу” автомобилите и романтична вечеря в изискан ресторант.

 

 

More from View Sofia

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?