Следва

News Екстаз във вторник: Just Cavalli показа на парти новите модели, Кейти Холмс взе награда на MaxMara, Един ден без Бойко Борисов, Цвети би Винъс

Най-добре облечените дами в света, според списание ОК!

В 50-ия си юбилеен брой, най-голямото списание за звезди в света ОК!, изненадва читателите с елегантна класация на най-стилните жени в света...

Events преди 12 години

В 50-ия си юбилеен брой, най-голямото списание за звезди в света ОК!, изненадва читателите с елегантна класация на най-стилните жени в света.

Изданието се спира на 20-те най-провокативни по отношение на външния си вид дами от света на шоубизнеса, които са интересни не само с личния си стил на обличане, но и с излъчването си – комбинация от естествен чар и заслужени успехи.

Заедно с публикуването на тази уникална сама по себе си класация, списание ОК! провокира читателите си да споделят своите предпочитания и за най-добре облечените жени в България.

Всеки, който смята, че има отношение към модата и познава стила на родните звезди, може да изпрати своите фаворити на [email protected], както и на страницата на списанието във Facebook, с кратък текст, който обяснява избора му.

Получилите най-много номинации известни родни дами, ще намерят място в класацията Топ 20 на уникалния бг стил.

Списание ОК! ще приема номинации до 5 юли 2011 година, а после ще раздаде награди на изразилите своето мнение читатели с помощта на томбола. Не пропускай шанса си да бъдеш част от голямото модно жури на ОК!

More from View Sofia

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 3 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 2 седмици

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?