Следва

Breathtaker: Следобедна доза Yves Saint Laurent, при това на платформа

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Ева е новото лице на известния парфюм на Thierry Mugler Angel

All fashion преди 12 години

Без повече +J

След три години, прекарани в колаборация, Unoqlo и Jil Sander прекъсват общата си дейност. Линията +J , която се разпространяваше ексклузивно от Uniqlo бе по дизайн на Jil Sander и се състоеше основно от връхни облекла и изчистени по дизайн модели с високо качество на изключително разумни цени.

Но това ще бъде в сила чак през пролетта. Решението за прекратяване на съвместната дейност е и на двете страни и е взето след завършване на есенно-зимната колекция, която съвсем скоро ще влезе в магазините. Така че има поне една добра новина от цялата тази суматоха. На есен ще можем да се сдобием с последни бройки от страхотните им палта.

Ева Мендес за Angel на Thierry Mugler



Ева е новото лице на известния парфюм на Thierry Mugler Angel. Всички разбрахме за страхотното парти, което бе организирано в нейна чест за промотирането на парфюма, който честно казано е много добър. Но всичко хубаво до тук. Кадърът, които съпътства рекламната кампания е доста смущаващ. Вие сами преценете защо.

Донатела в първият модел от колаборацията с H&M




Според видеото, което ви показахме по-рано това е първият модел от колаборацията на Versace. Кожената рокля със златни капси бе показана на мъжкото ревю пролет-лято 2012 в Милано не върху кой да е друг, а върху самата Донатела. Ами, съжаляваме, харесваме роклята, но Донатела и визията й не са в състояние да ни продадат подобна рокля.

Зоуи Салдана на корицата на Harper's Bazaar Русия юли-август 2011




Харесваме Зоуи, но по-напъната beauty снимка не сме виждали от доста време насам. Съжаляваме.

И Дейвид Ганди е човек, студено му е, облечете го!


Dolce&Gabbana SS2012; FW 2011; SS2011; FW2010

Той е ужасяващо секси, той е дългогодишно лице на Dolce&Gabbana, той е Дейвид Ганди, но защо, за Бога, за n-ти на брой път излиза по черни шорти на ревю на италианската модна къща. Просто вече омръзва.
 

More All fashion