Следва

Face to face - Глория Свирчева или гласът на Nova

Face to face - Христо Барарев

Христо Барарев е човекът, който стои зад марките Aqua di Parma, Dupont, Celine, Fratelli Rosseti, Park House, Dunhill, Burberry в...

Interviews преди 16 години

Христо Барарев е човекът, който стои зад марките Aqua di Parma, Dupont, Celine, Fratelli Rosseti, Park House, Dunhill, Burberry<@SITE_URLstrong> в България. Или общо казано, собственик на фирма Novea<@SITE_URLstrong>, любима на всички наши редактори и стилисти,  заради лукса и професионализма.

Попитахме господин Барарев нещата, които питаме всички вносители на лукс в България, а именно:

VS: С каква мисъл се събудихте тази сутрин?<@SITE_URLstrong>
ХБ:<@SITE_URLstrong> Желание за още повече работа.

VS: Как се продава лукс в България?
ХБ: <@SITE_URLstrong>С много усилия и внимание, човек винаги е на ръба...

VS: Вещта ли прави човека или човекът дава живот на вещите?
ХБ:<@SITE_URLstrong> Това е почти въпрос – отговор, разбира се човекът! Вещите са едни дребни удоволствия, от които всеки уважаващ се човек не бива да се отказва.

VS: Приемате ли еклектиката? Всяко нещо ли може да се съчетае с друго нещо? Как Ви се струва комбинацията джинси – бутонели St. Dupont?
ХБ:<@SITE_URLstrong> Чудесна комбинация!Тя вече е факт в нашето предлагане!

VS: Любимата Ви марка? А абсолютният хит на есен 2007?
ХБ:<@SITE_URLstrong> Ще е нескромно да я назова! А абсолютният хит на есен 2007 при мъжкото ежедневно и удобно облекло е Park House !

VS: Има ли световна марка, която искате да представяте ексклузивно в България? ХБ:<@SITE_URLstrong> Разбира се – винаги има нещо напред!

VS: Каква е жената на Celine? А мъжът, които се доверява на Dunhill? Има ли български лица, които смело могат да бъдат рекламни лица на двете марки?
ХБ:<@SITE_URLstrong> Жената на Celine е преди всичко уверена в себе си. Мъжът, който се доверява на Dunhill е модерният аристократ. Има такива лица и те вече са клиенти на посочените марки, но не е коректно да ги цитирам.

VS: Дамски аромат на есен@SITE_URLзима 2007@SITE_URL2008 е? А мъжки?
ХB: <@SITE_URLstrong>Дамски аромат ми е трудно да преценя, но мъжът с характер и стил го виждам с марката Aqua di Parma.

VS: Страхуват ли се големите дизайнери от фалшификати?
ХБ: <@SITE_URLstrong>Не, фалшификатите обикновено се предлагат на много по-ниска от нормалната за марката цена. Но са факт при всички световни марки.<@SITE_URLp>

More from View Sofia

More Interviews