Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Вече май за никого не е тайна, че българинът Денис Георгиев се оказа едно от новоизгряващите лица на миланската седмица на модата. Сега го виждаме в специалната селекция на models.com, направена за новите лица за пролет-лято 2012 от Милано и заснета специално от Saverio Cardia.

"Color is the new Black!" в снимки

Сигурно сте посетили арт пространството на Иван Асен 22 в рамките на Sofia Design Week, за да видите страхотните дрехи на едни от най-младите български дизайнери - Яна Дворецка, Динка Якимова-Касабова, Игор Илийовски, Инна Габровска, Радостина Клинкова, Весела Антова, Антония Кондова, Цвети Божкова, лейбълите carevitsa, HAM&EGGS, minty, nelmit, Sassa Björg, tochka и VЯRA, както и вече добре познатите гост-дизайнери от Македония Росица Мршич, Елена Спасовска, CHIC Undercowear и LUDUS loves Fashion.

Коментари: 3

F
fuchsia (2011/06/28 / 20:34)
дрехите на младите български дизайнери определено ми харесват, но не и цените на които ги предлагат, има и какво да се желае по отношение на качеството на материите вие какво мислите?
V
van_81 (2011/06/28 / 20:14)
Да, харесахме ги, обаче клина на мацката от втората снимка й седи ужаааааасно!!!! Можеше да не го впива така в гениталите си.
A
AVA (2011/06/28 / 19:33)
Нещата, които вие харесахте определено харесахме и ние!

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.