Следва

Редовен парти преглед - 2 - 3 Ноември

Да пазаруваш с награди

Имаше една песен “…лошото на юли ... е това, че има край”.
Хубавото на това, да имаш луксозна кредитна...

Галерии преди 16 години
Имаше една песен “…лошото на юли ... е това, че има край”.

Хубавото на това, да имаш луксозна кредитна карта с чип е, първо, в удоволствието да пазаруваш и второ, в шанса накрая да спечелиш награда за удоволствието.
Преди няколко вечери, Първа инвестиционна банка<@SITE_URLstrong> и Дайнърс клуб<@SITE_URLstrong> България<@SITE_URLstrong> връчиха фантастичен автомобил на дамата, ползвала най-активно розова карта Diners Club<@SITE_URLstrong> International<@SITE_URLstrong> First Lady<@SITE_URLstrong> - червено Ауди А3, предоставено с любезното съдействие на Порше България.

Притежателките на червени карти First Lady Аня Пенчева, Мира Добрева, Радост Драганова, Силвия Кацарова, Екатерина Генова бяха там, а гост-изпълнители бяха Белослава и Васил Петров.





По време на партито Мая Георгиева, изпълнителен директор на ПИБ, представи стартиралата наскоро благотворителна кампания за набиране на средства за закупуване на медикаменти за лечение на рак на гърдата. ПИБ реализира кампанията съвместно с Фондация “Работилница за граждански инициативи”, традиционен партньор на финансовата институция в благотворителната дейност на банката. Първата сума за кампанията бе връчена от Първа инвестиционна банка и бе в размер на 5000 лв.

Всяка дама, притежателка на кредитна карта Diners Club International First Lady<@SITE_URLstrong> има възможност да се включи в дарителската кампания. Това може да стане, като попълни специално заявление във всеки клон на ПИБ, в което да посочи сума, която би искала да дарява всеки месец. Посочената сума ще бъде превеждана автоматично към сметка на Фондацията за закупуване на медикаменти.

More from View Sofia

More Галерии