Следва

Охлюви с ориз за дъждовно време

Апартаментите, за които бих продал душата си. Нова поредица с вълшебни идеи за интериора

Той не е непременно най-скъпият и най-недостижимият - той е апартаментът, в който без никакъв компромис бихме...

All About Life преди 12 години

Те не са непременно най-скъпите или най-недостижимите - те са апартаментите, в които без никакъв компромис бихме се чувствали себе си, а това не е никак лесно за постигане. Домове, в които всяка вещ да напомня не просто за себе си, а за нещо важно за нас. Само за нас.

Жилището, първо от поредицата, което показваме днес е обитавано от няколко души, за които понякога конфликтните съквартирантски отношения са прераснали в пълна творческа и житейска симбиоза.

Средният по размер лондонски апаратмент носи духа на всеки от обитателите – хора с творчески професии и откривателски дух, отразен в разнообразните артефакти, случайни находки от винтидж магазини и бит пазари. Белите стени играят ролята на чудесен фон за всички вещи и реабилитират цвета, несправедливо заклеймяван като „болничен”.
 
В летния списък с неща, заради, които моментално продадеш душата си, освен още вдъхновяващи апартаменти, очаквай още с най-добрите, взимащи дъха дивани. Да, дивани! И не само - трапезарии, кухни, легла и още, и още ...

More All About Life