Следва

Trend Report: Сини очи

Подготовка за горещо лято! Твоите споделени тайни - Иванка

Подготовката я започнах с 3-дневно гладуване, съгласно фазите на Луната. Два дни преди самото пълнолуние...

Celebrity beauty преди 12 години

Хайде да се преборим. За три броя от революционния Braun Silk-epil 7 Dual (виж), който превръща краката в копринено гладки буквално с едно движение и за божествен маникюр и педикюр от CND, които да си направиш като подарък точно преди морето.

До неделя ти трябваше да ни разкажеш как се грижиш за тялото си през горещите летни месеци, а ние ти обещахме освен публикация при нас и сериозен летен подарък. До момента на редакционната ни поща пристигнаха десетки писма, а най-добрите от тях ще се борят за големите награди.

Преди да публикуваме всички материали няма да съобщим победителя в поредното, този път лятно предизвикателство на ViewSofia, затова ако ти не си успял да ни споделиш, ето как го направиха други от читателките ни:

Иванка Колова

Започваме от главата, в опит да подредя „русите” си мисли:

Косата – хубава боя, лееееко подстригване и някой и друг продукт срещу слънцето – „Керастас”.

Лицето – почистване, ежеседмична процедура за подмладяване, но това си е свързано с крехката ми христова възраст и по принцип закъснелите ми грижи за лицето.
Използвам органичен крем за „ревитализиране” на кожата на френската марка – Phyt’s.
От време на време за разкош и пудра MaxFactor.

И сега дойде трудната част:
Подготовката я започнах с 3-дневно гладуване, съгласно фазите на Луната. Два дни преди самото пълнолуние минавам на прясно изцедени сокове. Същото важи и за самия ден на пълнолунието. Сутрин на гладно 5-10 гр английска сол, разтворени в хладка водица. Така тялото се прочиства от токсини и шлаки. Това гладуване силно се препоръчва от доктор Михайлов. Има доста по темата в световната мрежа, така че няма да ви губя времето.
След това възнамерявам да продължа само на плодове и зеленчуци – сурови.

По принцип се опитвам да се храня колкото е възможно по-здравословно.

Тъй като сега за мускулите – Power Plate – изненадващо добро!!! Не им вярвах аз на рекламите, но точно този път излязоха от верни по-верни. Това е кратък бърз фитнес!!!! За 25 минути натоварването е огромно.

Това е, дано съм помогнала!!!
 


 

More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 2 седмици

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 11 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя