Следва

Питай ме, питай ме: Как да задържa грима върху лицето си в горещото лято

Trend Report: Сини очи

Сините сенки са обвързани с множество предразсъдъци: капризни за нанасяне, трудни за съчетаване с тена...

Hair преди 12 години

Сините сенки са обвързани с множество предразсъдъци: капризни за нанасяне, трудни за съчетаване с тена, твърде ангажиращи.

Нито едно от тези определения не е задължително вярно - както при всеки друг цвят, всичко зависи от правилния нюанс, а те за безброй.



Това лятото синият грим е навсякъде и това не е случайно - той ни подмладява, визуално заличава тъмните кръгове, тушира зачервените очи, а и ни кара да се чувстваме като във ваканция...

Вероятно синеоките дами ще подходят най-предпазливо към сините сенки, тъй като схващането, че то е пълно табу за техните ириси, е навсякъде.

Истината е, че тъмкносиньото е точно за тях - силно ги подчертава, особено комбинирано с дискретно червило или гланц.

Основно правило е светлите жени да заложат на студени тонове, а тъмните – на топли, със златист отенък. Нанасянето на толкова летен и ведър грим моментално ще подобри настроението ни, правейки ни по-уверени и готови за предизвикателства.



Избери твоя съвърпен син цвят от палитрите на Chanel, Dior или M.A.C., ако държиш на иконите в грима. Ако цветът е прекалено наситен върху клепача ти, използвай бялото, за да го омекотиш или сиво, за да изглежда опушен.
 

More Hair