Следва

Бутик Farenah Concept в ново пространство

Експериментът ВЪЗМОЖЕН с винтидж находките на МАЙ ООД

Винаги сме казвали, че ако трябва да избираме между обикновена, но отчайващо красива нова рокля и ...

Shopping преди 12 години

Винаги сме казвали, че ако трябва да избираме между обикновена, но отчайващо красива нова рокля и такава, която краси закачалките в малък уютен винтидж магазин, ще изберем втората. Дори се е превърнало в нещо като аксиома.

Затова, когато се запознахме с двете очарователни дами, които стоят зад кокетния магазин за дрехи с интересна история, не се сдържахме и ги предизвикахме на дуел срещу перфектния летен аутфит. Венцислава Василева и Мария Колева са се захванали с не леката задача да образоват малката, но както се оказа, отворена към промени публика в Пловдив. Да, честно казано това е един от малкото пъти, в които ViewSofia излиза от пределите на столицата, без да е нужен паспорт.

"МАЙ ООД" е мястото, където открихме винтидж дрехите в най-чистия смисъл на думата винтидж. Онези осемдесетарски якета, които отдавна сме махнали от гардероба си, но за които до ден днешен тайно скърбим, шейсетарските мини рокли с принт, за които само сме мечтали или пък чарлстонът от деним, който е иконата на седемдесетте, стоят един до друг и само чакат своя нов притежател.

И така, с лека доза ретро шик, те сътвориха по обичайната експериментална схема няколко аутфита с възможно най-ниска обща сума.



Обеци 2 лв. от Битака; Тениска Maison Martin Margiela 60 лв. от МАЙ ООД; Късо сако 24 лв. от МАЙ ООД; Клин 15 лв. от МАЙ ООД; Часовници O'clock 50 лв. всеки от МАЙ ООД;
Общо: 251 лв.



Топ 7 лв. МАЙ ООД; Джинси Levi's архив; Кожена чанта 106 лв. made by МАЙ ООД;
Общо: 113 лв.
Колие и пръстен Николай Сърдъмов



Гащеризон 30 лв. МАЙ ООД; Яка от норка като колан 20 лв. от МАЙ ООД; Пластмасова обеца 1 лв. от Битака
Общо: 51 лв.



Яке от пран деним 23 лв. от МАЙ ООД; Рокля 28 лв. МАЙ ООД; Чанта Aigner 25 лв. МАЙ ООД;
Общо: 76 лв.
Гривна Николай Сърдъмов



Топ12 лв. от МАЙ ООД; Пола 20 лв. от МАЙ ООД; Кошница 10 лв. от Женски Пазар
Общо: 42 лв.
Колиета като гривна Николай Сърдъмов; Обувки Buffalo от Humanic



Рокля AKRIS 38 лв. от МАЙ ООД; Колан велур и лак 10 лв. от МАЙ ООД
Общо: 48 лв.

На снимката най-горе:

Копринена пелерина Remodeled от МАЙ ООД 32 лв.; Блуза от вискоза 20лв от ECRU; Кожен колан 6 лв от МАЙ ООД; Къси панталони Levi's 10 лв. от МАЙ ООД; Гривна - плитка от перука 42 лв. от МАЙ ООД
Общо: 110 лв.

Фотография: Венцислава Василева
Стил: Мария Колева,
Венцислава Василева и Иван Цуцуманов
Коса: Станислав Гайтанджиев за Stephan България
Модел: Христина@Ivet Fashion


Магазин МАЙ ООД се намира в Пловдив на ул.”Отец Паисий” 36, а в него, освен всички винтидж красоти, ще откриеш и бижутата на Николай Сърдъмов, които са абсолютни произведения на изкуството.
 

More Shopping