Следва

FLOWERS сред цветна градина

News Екстаз в четвъртък: Българското море сред най-чистите в Европа, Нина Ричи облече Дженифър Анистън, Бой Джордж ще помага на Ейми Уайнхаус

Дори да не изпитваш сантимент към популярното (май предимно) в България честване на Джулай морнинг, нищо не...

Events преди 12 години

1. Време е да посрещнем юли

Дори да не изпитваш сантимент към популярното (май предимно) в България честване на Джулай морнинг, нищо не пречи да посрещнеш изгрева, ако не на морския бряг, то поне на някоя градска тераса, в приятна компания.

Нищо, че утре е работен ден.

2. Българското море сред най-чистите

Кой би предположил? Чрез тестове бе доказано, че водата по българското черноморие е сред най-чистите в Европа, което предвид оскъдните на брой пречиствателни станции е изненадваща новина.

Дали това ще реабилитира родните курорти, често низвергвани в полза на южните ни съседки, предстои да видим.

Хубавото е, че сега можем да влизаме в морето по-непредпазливо. Разбира се, опасността от остри предмети и пликчета остава.

3. Нина Ричи облече Дженифър Анистън


сн. PacificCoastNews

„Приятелката” Дженифър Анистън рядко ни изненадва с визията си.

Не можем да се наречем изненадани и този път, но малката черна рокля на Нина Ричи й придава по-дръзка и женствена визия от друг път. Може би новият мъж в живота й е причината за femme fatale имиджа, с който тя определено прави стъпка извън комфортната си зона.

4. Бой Джордж предлага помощ на Ейми УайнхаусСъбитието, подтикнало го към тази стъпка е тоталното фиаско, което концертът на Ейми в Сърбия претърпя.

Джордж споделя, че искрено й съчувства, не само защото му напомня на самия него преди в миналото, но и защото силно я цени като артист.

Споделя и възмущението си от факта, че присъствалите на въпросния концерт са качили видеaта си в you tube. „Аз просто щях да се прибера и да се разплача”, са точните му думи.

More from View Sofia

"Опенхаймер", Кайли Дженър и Тимъти Шаламе, Дженифър Анистън с прическата на Рейчъл и несмешките на водещия: главното от "Златен глобус" 2024

Movies & TV преди 4 месеца

Церемонията по връчването на наградите "Златен глобус", aka "репетицията за Оскарите" се проведе в неделната вечер в Лос Анджелис. Ще запомним 2024 с победата на "Опенхаймер" над "Барби", демонстрираната публично интимност между Шаламе и Дженър, забавните лудории на Дженифър Лоурънс и още, вижте.   

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 1 месец

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.