Следва

Kускус с броколи. Петъчно фантастично

Месечен хороскоп за слънчеви времена

Месецът на Рака. Каквъв ще бъде ваканционният юли според прогнозата на нашия астролог Милка Петрова, чети в...

Astro преди 12 години

Месецът на Рака дойде. Каквъв ще бъде ваканционният юли според прогнозата на нашия астролог Милка Петрова, чети в месечния ни хороскоп.

Днес е 1 юли, започва втората половина на 2011-та, а на тази дата са родени Принцеса Даяна и Памела Андерсън. Сред представителите на зодия Рак пък са холивудските величия Мерил Стрийп и Том Крус.

Чети в превю какво те очкава през този горещ месец, а подробностите ще намериш в каре Хороскоп:

ОВЕН 21.03 – 20.04


За теб през юли ще бъдат отворени всички врати. С радост ще те приемат във всяка компания, ще намериш допирни точки с колеги, приятели, роднини и дори непознати.

В любовта, се забелязва преломен момент.

Виж подробностите>>

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

През юли ще те налегнат мисли за бъдещето. Време е за взимане на важни решения. Първата половина на месеца е добра за проява на активност в бизнеса и кариерата.

Виж подробностите>>

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Месец юли е благоприятен за твоето самочувствие. Трудно ще се ограничаваш в удоволствията, дори да си наясно, че злоупотребата с тях вреди на здравето.

Юли е по-благоприятен за прекъсване на отношения, отколкото за започване на нови. Например, запознаваш се с двама души, а си готов да скъсаш с четирима.

Виж подробностите>>

РАК 22.06 – 23.07

Юли е твоят месец във всички отношения, при това този юли може да бъде съдбоносен. Очакват те големи промени. Ще действаш активно, смело и решително във всичко и това ще бъде придружено от оптимизъм и вяра в себе си. Може да смениш имиджа си, да се отървеш от много проблеми и комплекси, които по-рано са изглеждали неразрешими и да започнеш нов живот.

В любовта, може да се сблъскаш с проблема на избора, при това не между няколко претенденти за сърцето ти, а между личната свобода и любимия човек.

Виж подробностите>>

ЛЪВ 24.07 – 23.08

През юли ще се наложи да се понапрегнеш, за да можеш след това спокойно да почиваш. В работата, не всичко ще се получава от раз, но не се изнервяй, погледни философски, нали от грешките се учим. С парите са вероятни трудности през първата половина на месец, не по твоя вина.

За самотните, се очаква повече флирт и необвързващо общуване, отколкото сериозен роман. Юлското влюбване ще прилича по-скоро на мираж, мъгла, временно умопомрачение.

Виж подробностите>>

ДЕВА 24.08 – 23.09

През юли, ще имаш склонността да се отдаваш на безпричинно притеснение, да правиш от мухата слон и да си създаваш свои собствени препятствия. Подкрепата на близки приятели ще ти помогне да се справиш.

Повишената тревожност може да влоши състоянието на стомашно-чревния тракт.

Виж подробностите>>

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

За Везните юли подготвя много интересни приключения и изненади. В кариерата всичко ще върви гладко, но това не може да се каже за личните отношения.

Ако са те налегнали самота и скука, звездите те съветват веднага да замениш офис облеклото с бански! Забрави задръжките и се потопи в света на вълнуващите страсти.

Виж подробностите>>

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Очаква те интересен и плодотворен месец, благоприятен за пътешествия, приключения, срещи с нови култури и народи, философстване, четене на книги, обновяване на мирогледа и активно търсене на своя път.

Месец с добър късмет, така че може смело да планираш различни неща и да прокарваш своите планове в живота.
В този период те очаква добро здраве.

Виж подробностите>>

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Този месец смело нарушавай плановете си. Дори това, което си набелязал за утре, почти по час, в съответствие с обстоятелствата, ще се нуждае от корекция.

За романтичните отношения най-благоприятна е втората половина на месеца, тогава ще се изостри твоята сексуалност и ще бъдеш чувствен и привлекателен за противоположния пол.

Виж подробностите>>

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Юли ще донесе умиротворение и трудно нещо ще е в състояние да те изкара от равновесие. Ще действаш в съответствие с принципите си и всичко ще върви по начина, по който желаеш. В работата се доверявай повече на интуицията си, но не забравяй и здравия разум.

През този месец обърни повече внимание на областта на шията - кожа, бенки, гърло, щитовидна жлеза.
Юли - не е най-благоприятния месец за фигурата ти. Обмяната на веществата ще бъде забавена и следователно свалянето на излишни килограми няма да е лесно. Освен това, ще откриеш, че пълнееш дори от "полезни" продукти.
Повече движение!

Виж подробностите>>

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Интензивна трудова дейност, доста битови и бизнес проблеми, те очакват през юли. Въпреки това - не се претоварвай и обърни внимание на здравето си.

През юли, ще имаш възможност да започнеш няколко любовни романи едновременно, но бъди внимателен: може сам да попаднеш в неловка ситуация. 

Виж подробностите>>

РИБИ 20.02 – 20.03

През юли, може да пострадаш косвено, заради жена. Ето защо ако е възможно, предпочитай мъже за някои дейности - брокер, лекар, фризьор и т.н.

Представителите на знака Риби не се стремят да бъдат в центъра на всеобщото внимание., но сега да останеш незабелязан ще е нереално. През цялото време ще си на показ, а за причина може да послужи всичко – неуместна постъпка, неуспех в работата, твърде ярки дрехи, така че и да искаш - няма да си самотен.

Виж подробностите>>


 

More Astro