Следва

"Автопортрети" на Павлина Чакърова

Съботен Арт базар на Раковска

Ако още не си измислил къде да прекараш началото на уикенда, то ние ти предлагаме в събота по обяд да се разходиш до

Events преди 12 години

Ако още не си измислил къде да прекараш началото на уикенда, то ние ти предлагаме в събота по обяд да се разходиш до Раковска на шопинг, естествено. В градинката ‘Чайка’ на ул. Раковски № 106 / ще бъде открит съботен АРТ базар. Събитието се провежда за първи път и сме горди, че в София все по-често започват да се случват такива неща.

Арт базарът ще се провежда през цялота лято всяка събота от 11 до 22 часа, какво по-хубаво от това?

Цялата инициатива се провежда под наслова "ФилоСофия - мероприятелска атмосфера за всички", а ето и част от имената на артистите , коитп ще участват в съботния арт базар:

Петър Арбов – ‘ПУНТО’ , Николай Сърдъмов , Драган Милев , Мила Атева – ‘Sassa Bjorg’ ,HUMAN... EXTERIOR , Иван Георгиев , Даниела Андреевска ,Снежана Георгиева , Милко Бояров , Биляна Савова , Кристина Карагяур , ‘Смарт Арт’ , ‘ЕXIT’ ,’ Зона Урбана’ ,Ham&Еggs, ‘Karuzza’ , ‘38’ и мн.други...

Идеята на организаторите на Арт базара е през лятото да създадат така нужната на мнозина зона в центъра на  столицата, в която хора на изкуството и редови посетители да се чувстват в своя приятелска среда.

На фона на приятна музика и градска среда, ще се провеждат дискусии за различни проекти в областта на приложните изкуства, автори ще споделят свои задоволства и тежнения, ще се обсъждат последните писъци на модата, ще има леки спорове защо и как...

Звучи интересно, нали. Препоръчваме да посетиш.
 

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 6 дни

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?