Следва

Must have: черна копринена изкусителка Marc Jacobs от Vintage на ViewSofia Shop

Style trip: Пътеводител на пътешественика. Уикенд някъде далеч

Горещо ти препоръчваме не-гореща мини ваканция на спокойно, тихо и високо. Докато все още времето не е...

Fashion преди 12 години

Горещо ти препоръчваме не-гореща мини ваканция на спокойно, тихо и високо. Докато все още времето не е станало твърде изкусително за летни забежки по Черноморието или в съседни страни.

Предимствата да си далеч в планината (или на селската вила) през уикенда са много, но сред най-хубавите са, че често нямаш обхват на телефона, нито интернет, което основно ти позволява да правиш всичко останало - да четеш, да правиш секс, да събираш тен на верандата, някой да ти измие косата точно като Робърт Редфорд тази на Мерил Стрийп в "Отвъд Африка" или да сътвориш най-прекрасното градинско парти с голяма компания.

Ако дестинацията "на село" не е твоята или просто не разполагаш с просторна къща в близост до твоя апартамент, имаш хиляди други опции. Картата с 500-те туристически обекта би свършила голяма част от работата. На нас любими са ни дивите местности около Троянския проход, но красиви места има и съвсем наблизо в прохладна Витоша.

За целта са ти нужни минимум един автомобил и малък сак с дрехи. За първото вярваме, че желаещи ще има. Времето за подготовка е само час след работа, но арсенала с дрехи и козметични продукти е много важен.


Кадър от "Отвъд Африка" 1985 година

Клин, кецове и няколко тишърта са предостатъчно. Хубаво е да вземеш пуловер или жилетка, защото вечер горе си е хладно. Според височината позволяваме и ботуши или кожено яке.

Един хидратиращ лосион и една шнола за коса в несесера. Плюс четка и паста за зъби. Това е.

Останалото остави на случайността.
 

More Fashion