Следва

Perfectil

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

В събота, първият ден от месец юли, Кейт каза "Да!" на годеникa си, китаристът на The Kills Джейми Хинс...

All fashion преди 12 години

Кейт Мос се омъжи

В събота, първият ден от месец юли, Кейт каза "Да!" на годеникa си, китаристът на The Kills Джейми Хинс, на изтънчена церемония в Southrop.

Както бе обявено, булката носеше прекрасна ретро рокля от веревни дължини, дело на Джон Галиано, съчетана с дълго до земята избродирано в златисто було.

Признаваме, че изглежда зашеметяващо. Почти никакъв грим, небрежна коса и само една голяма щастлива усмивка. Честито! Дано им върви в любовта и брака.



Въпреки всичко обаче не сме фенове на младоженската визия на Джейми. Ти какво мислиш?

Givenchy есен-зима 2011




Ето ги и първите кадри от така чаканата рекламна кампания за сезон есен-зима на Givenchy. Честно казано, от пръв поглед не бяхме очаровани, но е вярно, че не може да има по-подходящо име за рекламирането на гениалните модели на Рикардо Тиши от Наоми Кембъл. Кой би изиграл пантера по-добре?

Иначе, кадрите са снимани от Mert&Marcus, а в цялата кампания ръмжат още Роб и Наталия Водянова.

Juliane Grüner за Vogue Италия, юли 2011



Какво по-хубаво от това да си ново лице на модата и първата ти корица да бъде за Vogue, при това за италианския. Juliane Grüner работи от съвсем скоро, но явно късметът наистина каца на рамото. Традиционно, корцата на юлския брой на Vogue Италия е заснета от Steven Meisel, а зимните колекции започнаха съвсем смело да нахлуват по кориците на всички издания.

Anna Mouglalis за Chanel Joaillerie



Ако има две жени, които да носят парижкия шик в себе си в най-чистата му форма, то това са Anna Mouglalis и Ignes de la Fressange. Е, и двете имат дълга връзка с Chanel, за никого не е тайна, а жената, която изигра мадам Коко, е новото рекламно лице на линията фини бижута Chanel Joaillerie. Нямаме повече думи за този кадър. Той е просто.... Chanel.

Anthony Vaccarello спечели наградата ANDAM




Emmanuelle Alt, Pierre Berge, Hilary Alexander и още доста други впечатляващи имена, бяха сред журито на тазгодишните награди за мода ANDAM. Победител пък е 31-годишният французин Anthony Vaccarello, който ще получи 200 000 евро като награда, 10 000 евро от фондацията на Swarovski и менторство в лицето на Ralph Toledano, който беше изпълнителен директор на Chloe до скоро.

Антъни спечели наградата, преборвайки млади имена като Adam Kimmel, Jeremy Laing, Matthew Harding и др.

А ако се чудиш каква точно е тази награда, ще ти кажем, че тя е създадена да подава ръка или т.нар. начален тласък на млади дизайнери. Досега са я печелили имена като Gareth Pugh, Giles Deacon, Haкaan.
 

More All fashion