Следва

Trend report: Малка къща в прерията

Perfectil

Порасналите момичета знаят, че.....

 

Shopping преди 12 години

Порасналите момичета знаят, че никоя хранителна добавка не може да замени напълно разнообразното хранене. Пресните плодове и зеленчуци, както и балансът между въглехидрати, протеини и добри мазнини са на първо място. Но също така ни е ясно, че една внимателно избрана добавка може да помогне за здравето и хубавия външен вид.

Затова се радваме на Перфектил и тяхната серия от три различни добавки за красива кожа, коса и нокти. Формулата включва колаген, важни витамини и микроелементи и няколко различни вида антиоксиданти.

Добавките са на британската фирма Vitabiotics. В състава са включени всички витамини от групата В, а също и желязо, от липсата на което немалко жени страдат (а тази липса е свързана с косопад).

Подходящата комбинация от витамини е допълнена с растителни антиоксиданти, така полезни против стареене: гроздови семена, борова кора, зелен чай и боровинка. Във View Sofia обичаме да четем подробно етикетите, но тук всичко ни звучи идеално. Добро и здравословно допълнение към дневния ти режим за красота, смятаме ние.
 

More from View Sofia

More Shopping