Следва

Бананов кейк за сладка и ароматна вторник вечер

Моята формула за финес и настроение и кой спечели луксозен уикенд за четирима от ViewSofia и Тандем

Ако си верен на инстинкта си, винаги ще успееш да поддържаш хубавото си настроение - истински магнит за хубави...

Health преди 12 години

Четири седмици по-рано, имаше страхотната възможност да ни споделиш твоята работеща вечно тайна или хитра идея как да сме във финес и настроение всеки ден.

Всяка седмица, четирима от най-готините и вдъхновяващи писма, получаваха подарък от нас, пакет с вкусна изненада, бутилка вино и аксесоари към него от Тандем. Голямата награда обаче я взема само един.

Чрез жребий от всички избрани предварително от ViewSofia и Тандем участници, късметът да изкара един съвършен дълъг уикенд се падна на Велизара Иванова.

Велизара спечели незабравим уикенд за четирима в къща във вилно селище „Кочорите”, разположено в курортен комплекс Пампорово заради нейната уникална формула за Финес и настроение.

С нея слагаме край на поредния, но не последен читателски конкурс на ViewSofia, така че не спирай да ни четеш.


Велизара Иванова

"Настроените е напълно управляемо нещо.

Ако си верен на инстинкта си, винаги ще успееш да поддържаш хубавото си настроение - истински магнит за хубави случки и приятни хора около теб.

Обикновено стига това да се научиш да се усмихваш всеки ден по много, вярвайки, че за да се случват големи чудеса, трябва да се научим да улавяме малките, всекидневни чудеса.

И така, доброто настроение, безпрекословно свързано с финеса, както във фигурата, така и в поведението на всеки един човек, зависи от нашата отвореност към света и удоволствията, които ни предлага той.

Не се бой да бъдеш поне малко авантюрист, никога не казвай първо не като отговор на какъвто и да е въпрос, доставяй си малко, но много "твои" удоволствия, като изобщо не е необходимо да ги делиш или споделяш. Напиши или си залепи ведри мисли на всяко свободно кътче около теб. Чети и препрочитай любимите си книги. Говори до безкрайност по телефон или скайп с някого, с когото обичаш да го правиш и въобще - бъди какъвто си. Тогава настроението е на 6. Ако има и малко класно вино и наистина добра шунка към него, ти няма какво повече да искаш. Както е казал някой - гениалните неща са най-прости. Бъдете щастливи! Това е формулата.

Пожелавам ви хубава седмица,
Велизара" 
 
Велизара, честито, и да ни изпратиш снимки.

More from View Sofia

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.