Следва

Passport Scotch на зелена вълна

Великият хипнотизатор

На 2 Ноември Sebastien Leger ще хипнотизира публиката на Yalta Club със своя специфичен стил, събрал в себе си фънки...

Галерии преди 16 години
<@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr> <@SITE_URLtbody> <@SITE_URLtable> На 2 Ноември Sebastien Leger<@SITE_URLstrong> ще хипнотизира публиката на Yalta Club със своя специфичен стил, събрал в себе си фънки грууви хаус, електро, минимал и техно. Миналата година Seb подари на света невероятния трак “Hypnotized” с вокалите на холандката Gia Mellish<@SITE_URLstrong>. А идването му в Yalta предшества с три дни официалната световна премиера на най-новия му албум, озаглавен “Planets”<@SITE_URLstrong>, издаван от собствения му лейбъл Mistakes Music.

По време на софийския си ди-джейски сет, Sebastien ще пусне ексклузивно отделни парчета от него, носещи имената на различните планети от слънчевата система. Българските клъбъри ще са сред първите на нашата планета, чули и най-новите му ремикси, правени за Duran Duran и Groove Armada.

Sebastein израства в семейството на професионални музиканти. Подтикван от семейната си среда, от дете учи пиано и ударни инструменти в музикално училище.

Първите музиканти, на които става истински фен са Ian Pooley, Daft Punk and Sneak. След тонове изслушана музика, той се вдъхновява да пренесе афинитета си към строен ритъм от свиренето на ударни върху умението да смесва тракове с различни бийтове, вече в ролята си на ди-джей. През 1998 година прави първите си собствени продукции. Първите му експерименти в тази насока смесват техно с фънки звуци.

Година по-късно излиза и първия му албум “Atomic Pop”. От тогава до сега е спечелил слава не само на невероятен ди-джей и създател на нова музика, но и на един от най-добрите ремиксатори на хитове на артисти като Justin Timberlake, Armand Van Helden, Eric Prydz и Dannii Minogue.

Сетът на Sebastien Leger на 2 Ноември в<@SITE_URLstrong> Yalta Club<@SITE_URLstrong> ще бъде подгряван от единият резидент ди-джей на клуба – Juan Alvarez, а другият - Liubo Ursiny ще закрие нощта на великия хипнотизатор.

Виж още парти инфо...<@SITE_URLa>

More from View Sofia

More Галерии