Следва

Editors' choice: Пластичните операции, които не бихме и които бихме си направили

Подготовка за горещо лято. Как 4 дами спечелиха 4 страхотни награди от поредния конкурс на ViewSofia

Лятото е факт от близо три седмици. А малко преди началото му, поставено от най-дългия ден в годината, ние вече...

Hair преди 12 години

Лятото е факт от близо три седмици. А малко преди началото му, поставено от най-дългия ден в годината, ние вече изпробвахме няколко чудни и полезни съвета за хубава кожа, красиви бедра и самочувствие.

И всичко това благодарение на десетките читателски писма с вълшебни идеи за лятна подготовка.

На поредната ни игра с големи награди ти трябваше да отговориш на предизвикателството като ни напишеш твоите най-скъпи, изпробвани или взети назаем тайни за красива кожа, коса и секси тяло през лятото. Да ни научиш как или да ни подскажеш кои са топ продуктите в твоя прилежно подреден несесер.

На най-готините обещахме четири подаръка – три епилатора от последната уникална разработка на Braun Silk-Epil с ексфолиращи ножчета Venus, които работят под вода и без проблем можеш да включиш дори и на средата на плажната ивица и не по-малко атрактивния и летен подарък – маникюр и педикюр от професионалистите CND.

По време на играта, публикувахме всеки одобрен от нас участник, като повечето бяха адмирирани не само от нашия екип, но и от останалите читатели на ViewSofia.

Но като във всяка игра, има само един победител, а като в никоя друга – ние имаме цели 4. Избрахме 4 дами със свежи идеи и удивителни съвети за лятната ни свежест.

Ето и техните имена, както и кратък аргумент защо:



Гергана Илиянова
Епилатор Braun Silk-Epil 7 dual - Заради полезните съвети, свежия език и интересната интерпретация на грижите за красотата през лятото.

Марина Янева

Епилатор Braun Silk-Epil 7 dual
Заради полезните съвети за хубава кожа през горещите дни.

Велизара Велчева
Епилатор Braun Silk-Epil 7 dual
Заради вдъхновяващите винтидж фотографии и напомнянето, че най-важно от всичко през лятото е самочувствието и добрия стил.



Наталия Димитрова
Маникюр и Педикюр от CND
Заради уникалната рецепта за разтоварване през лятото, която смятаме непременно да изпробваме! 

На всички дами, които не виждат имената си в списъка благодарим за фантастичните материали, които с нетърпение очаквахме всекидневно на редкационнат ни поща.

А сега? Ами лято е, да се захващаме за работа.

 

More Hair