Следва

Петте спирки тази седмица

Passport Scotch на зелена вълна

Малката стилна история на Passport започва в дестилерията Glen Keith (Великобритания) през 1957 година в мелница...

Галерии преди 16 години
Малката стилна история на Passport<@SITE_URLstrong> започва в дестилерията Glen Keith<@SITE_URLstrong> (Великобритания) през 1957 година в мелница от 18-ти век. Уискито в уникалната зелена бутилка с отличителна форма пък се появява през 1965 година, което го прави младо уиски, винаги отразяващо духа на новите поколения.

От тогава до днес Passport <@SITE_URLstrong>е символ на индивидуализма, а според 5-те герба на етикета му в него се преплитат високото качество, свободния дух, силата, приключенията и устойчивостта. Passport Scotch съдържа в себе си по-голяма пропорция от известни едномалцови скочове отколкото други марки.

На 1 Ноември Passport Scotch<@SITE_URLstrong> лансира новата си кампания под мотото A Style of Its Own.





На парти със собствен стил, в Pr.club<@SITE_URLstrong>, бяха представени трите визии от новата кампания на Passport Scotch и бе поставено началото на зелената вълна на уискито.
Това включва няколко простички, но значими стъпки: превръщане на промоматериалите и билбордите от стари кампании в нови уникални аксесоари, популяризиране на торбите за многократна употреба, издаване на четиво, подкрепящо екологията (The Green Book) и отпечатвано на рециклирана хартия.

Самото парти в Pr.club придоби „зелен” отенък, не само заради цвета на Passport, но и благодарение на поканата за събитието, която бе отпечатана на рециклирана хартия и декорацията, изработена от стари бутилки Passport Scotch<@SITE_URLstrong>.

More from View Sofia

More Галерии