Editors' choice: Пластичните операции, които не бихме и които бихме си направили

Все още под въздействието на списъка с налични силиконови импланти в гърдите на 60 известни българки, в...

Все още под въздействието на списъка с налични силиконови импланти в гърдите на 60 известни българки, в редакторския екип на Вю София се оформи разговор за това какво бихме и какво не бихме ползвали от услугите на пластичната хирургия, ако някога по една или друга причина това ни се наложи.

В името на естетичното и женственото се родиха гениални идеи за разкрасяване, абсурдни почти, но всички бяхме категорични - имаме много лоши примери как хирургическите подобрение могат да ти изиграят лоша шега.

Коментари: 2

T
thinkGreen (2011/07/11 / 09:43)
имах един приятел боксьор Здравко,чийто нос беше счупен по много симпатичен начин.през 1988 му направиха корекционна операция и изведнъж носа му стана банален.ежедневен и загуби целия си чар на героя на ричард гиър от Американско Жиголо.Както можете да забележете това е проблем,който много ме вълнува тези дни.
F
fuchsia (2011/07/07 / 22:49)
покрепям всичко казано от момичетата! въпреки, че самата не бих си помислила за палстична оепрация от страх, а за увеличаване на бюста, понеже нито едни изкуствени гърди ен съм ахресала до сега. С едно изключение: приятелка си направи, след като гърдите й се деформираха (кожата увисна безобразно). В нейния случай, мисля, интервенцията беше оправдана и първия път (понеже повтори) резултата беше зашеметяващ, гърдите изглеждаха ЕСТЕСТВЕНИ!) при интерес ще попитам за името на хирурга)

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.