Следва

Старт на сезона

Неофициално, Matthieu Blazy е човекът, който стои начело на Maison Martin Margiela

След като през 2009-а година бе обявено лично от Renzo Rosso (човекът, който купи основния дял акции в Maison Martin Margiela през 2002г.) , че самият...

All fashion преди 12 години

След като през 2009-а година бе обявено лично от Renzo Rosso (човекът, който купи основния дял акции в Maison Martin Margiela през 2002г.) , че самият Martin Margiela вече не е основна двигателна сила в дизайните на една от най-добрите алтернативни модни къщи въобще, така и не бе обявен неговият последовател или заместник.

Самият Margiela, докато още бе дизайнер, беше една от най-тъмните фигури в индустрията. Работата на къщата се смяташе до сега за работа на екип, а не за работа на един определен човек, но това до днес.

В интернет бе изведен Print Screen от социалната мрежа LinkedIn, показващ творческият път на един не толкова известен млад дизайнер, за когото до сега почти не се знаеше нищо.

Оказва се, че ако може да се вярва на LinkedIn, Matthieu Blazy, който преди е работил като помощник в Raf Simons, работи като "Head Designer Couture and Artistinale Line", което ще рече главен дизайнер на основните runway линии на Maison Martin Margiela. При това от съвсем скоро - пет месеца. Слухът не е потрвърден официално от никого за сега.

За нас обаче, това не означава, че Maison Martin Margiela на продължава да е огромен креативен екип от хора, който е по-скоро загадъчен и е добре да остане така - без лице и физическо тяло. Каквато и да е истината, предпочитаме тя да остане в тайна. Честно.

 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.