Следва

Нашият седмичен плейлист

News Екстаз в петък: Лоти ще е новата Кейт Мос, иди да те гримират в събота, e-bay ще прави колекция чанти, Семейство Халваджиян пак ще се венчават

След като се омъжи най-великият им топ модел, британците насочиха вниманието си към нова модна надежда...

Events преди 12 години

1. Гласят Лоти Мос за новата Кейт

След като се омъжи най-великият им топ модел, британците насочиха вниманието си към нова модна надежда. Точно на вълшебната сватба с великолепното произведение на Галиано, около Кейт се навъртаха сладки шаферки, а сред тях най-интересна за медиите на острова се оказа нейната по-малка сестра Лоти (Шарлот Мос). "Вижте този нос и тези очи, пишат ot британския Vogue, това е много вероятно да бъде следващата Кейт Мос".

Малкото момиче е наистина голяма красавица и изглежда като фея от ирландска приказка, но да я обречем на успеха на кака й още в ранните й тийнейджърски години е малко прекалено. Все пак Кейт е не е много добър пример за подражание, дори и за собствената си дъщеря, която пък е само няколко години по-малка от леля си Лоти.

Като се има предвид обаче, че Кейт стартира модната си кариера едва на 14 години, а сестра й е вече на 13, нищо чудно да се появи в следващ брой на Вог. Но за сега майката на малкото момиченце, която е втора съпруга на бащата на топ модела, иска да държи дъщеря си далеч от света на суетата.

2. AVON Color ще преобразява столичанки с грим и прическа



На 9 юли експерти на компанията идват в столицата, за да предлoжат пъстро, забавно и несъмнено приятно уикенд изживяване. В събота всички дами от столицата, които искат да изпробват грим, нова прическа и цвят в духа на лятото, да се поглезят или да получат професионален съвет от гримьорите и фризьорите на козметичния гигант, са поканени пред Народен театър „Иван Вазов” между 12.00 ч. и 20.00 ч. След края на мини-събитията три дами, събрали най-много гласове за снимката, запечатала тяхната нова визия, ще спечелят пълно преобразяване и професионална фотосесия.

Професионалните гримьори и коафьори на AVON, както и професионален фотограф, ще бъдат „звездите” на атрактивното събитие.

Докато професионалистите се грижат за перфектния грим и предлагат прическа в най-хитовите цветове на сезона на майките, децата ще се забавляват в специално организиран детски кът. След трансформацията всяка участничка ще получи снимка със своята нова визия, а след края на събитието всички снимки ще бъдат публикувани на фен страницата на AVON България във Facebook. Приятели на участничките и фенове на страницата ще могат да гласуват за своя фаворит в състезанието „Пълно преобразяване” до края на месец август. Така те ще го доближат до неустоимата и секси награда, която ще спечелят три дами, събрали най-голям брой „харесвания” в социалната мрежа: пълна промяна (грим, прическа и стайлинг) и професионална фотосесия, осигурени от организаторите на събитието AVON България.

Следващите дестинации на цветното събитие NONSTOP Color са: Русе (13.07), Велико Търново (15.07), София (21.07, 13.08), Стара Загора (27.07) и Пловдив (29.07).

3. Best Model of the World отново в България!



Страната ни отново получи привилегията да бъде домакин на най-престижния световен конкурс за професионални) - Вечер на благотворителността и на националностите във „Виенски двор” на модели Best Model of the World, на които ViewSofia е медиен партньор. Конкурсът е дал силния старт в кариерата на суперзвезди като Наоми Кемпбъл, Линда Еванжелиста. Форумът се провежда за втори път у нас, но не в столицата, а в Пловдив, където ще се съберат над 130 млади мъже и жени от 45 държави, за да се изявят и борят за призовите места. Сред тях по традиция ще има и двама българи, подбрани след поредица от кастинги.

Ива Атанасова е на 21 г, висока е 179 см и е родена във Варна. Печели титла от конкурса „Мис Варна” през 2007 г., когато стартира кариерата й на модел. Снимала се е за реклами и български списания. Завършила е средното си образование във варненското музикално училище ‘Добри Христов’, а в момента следва Международни отношения в Нов български университет. Интересува се от психология и езотерична литература.

Веселин Тодоров е на 23 г., висок е 188 см и е роден във Видин. Има редица успешни изяви като модел в ревюта, фотосесии за списания и видеоклипове. Предстои му да завърши Политология в Софийския университет, а в момента работи като редактор на предаването „Споделено с Камелия”, както и репортер в предаването „Баркод”. Освен телевизията и киното, негова страст е и философията.

Избраниците ще бъдат коронясани на специална Гала-вечер на 30-ти юли, петък, в Античния театър, която ще се излъчва пряко в цял свят.

4. Къде ако не в e-bay


Сайтът с най-великолепните модни и други находки, с които човек може да се сдобие, ще създаде съвместно с големи имена в модата, специална колекция чанти на Даян фон Фюрстенберг, Джейсън Ву, Тори Бърч. Колекцията ще е под мотото You Can’t Fake Fashion/ Не можеш да фалшифицираш модата и ще е част от кампанията на популярния уебсайт, която се обявява срещу бруталните копия на известни модни произведения.

5. Кремена Халваджиян се венчава с три булчински рокли, пак за Маги

 


Любимите обувки с рози на Кремена, които тя показа специално за ViewSofia

След като на 14 февруари в предаването „На кафе“ продуцентът предложи брак на съпругата си за втори път, двамата ще сключат църковен брак тази събота, 9 юли, в парка на Военната Академия.

Булката подготвя 3 рокли за сватбата си. Две от тях са на холандските дизайнери от "Ензоани", а третата на италианците от "Ателие Еме".

Една за църковната церемония - дълга бяла рокля, обсипана с любимите й рози от коприна. Ще бъде интересно да видим снимките, които ще изобилстват от екстравагантност и пищност.
 

More from View Sofia

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 6 дни

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?