Следва

Лека, студена и лятна. Паста с бяло сирене

Седмичен хороскоп - 11 - 17 юли

Тази седмица, ясно изказвай, това, от което имаш нужда и спокойно плувай по течението. Всичко постепенно ще с...

Astro преди 12 години

ОВЕН

Море от емоции!

Тази седмица, ясно изказвай, това, от което имаш нужда и спокойно плувай по течението. Всичко постепенно ще се подреди точно както е планирано. Скромността ще те краси достойно - не забравяй за нея, тогава ще избегнеш куп възможни недоразумения, неловки и дори конфликтни ситуации.

Добър период от емоционална гледна точка. На първо място е благоприятен за всякакви колективни мероприятия, срещи, партита, общуване в големи компании. Налице е възможност не само добре да прекараш времето си с приятели, но също така да установиш необходими контакти, както да се запознаеш с интересни хора.

Романтичното настроение в края на седмицата, заедно с твоята активност и инициативност, ще ти позволи да предприемеш решителни стъпки в личния си живот.

ТЕЛЕЦ

Лесно раним!


Твоята емоционалност и чувствителност може да те подведе. Сега си много раним и за съжаление, в такъв момент на слабост, винаги ще се намери някой, който да ти развали настроението още повече. За да запазиш вътрешния си мир в стабилност, трябва да изградиш мощна защитна стена, или да се затвориш в себе си.

Прояви мъдрост - възприемай всички събития като жизнени уроци, които трябва да научиш, усвоиш и използваш в бъдеще. Релаксирай с подходяща музика, аромати, вкусотии, любов, всичко, което има благоприятен ефект върху психиката ти и те кара да се чувстваш добре с изключение на алкохола, който сега ще има пагубно въздействие.

БЛИЗНАЦИ

“Трябва” срещу “искам”!

Труден избор между трябва и искам (заедно с мога и възможно) е доста вероятно да те потопи в състояние на емоционална депресия. Но решението тук е много просто. Необходимо е да се отдръпнеш от емоционалните си пристрастия и да погледнеш на ситуацията с по-зрял и сериозен поглед. По този начин, лесно ще можеш да видиш алтернативни начини за постигане на желанията и в крайна сметка да получиш, ако не всичко, то много, а от това, което не става, спокойно и без съжаление да откажеш.

РАК

Плувай по течението!


В живота ти не всичко е стабилно и гладко и е вероятно някои желанията да не се реализират или нещо да не върви по план. Може би проблемът не е в теб и околните, а в това, че планът е прекалено съвършен? Разочарование от другите, и разни проблеми може да доведат до състояние на затвореност и потапяне в себе си.

Няма никакъв смисъл да се съпротивляваш на обстоятелствата и да се опитваш нещо да промениш. Дошло е времето, когато е най-добре да плуваш по течението - така ще спестиш време и сили. Препоръчително е да не предприемаш никакви решителни действия. През уикенда, много ситуации, може да се изяснят по неочакван начин.

ЛЪВ

Прилив на енергия!


От самото начало на седмицата ще усетиш прилив на енергия и ентусиазъм. Това ще ти позволи веднага да започнеш реализирането на идеите си. За да върви всичко гладко, трябва да изградиш ясен план, в противен случай енергията, идваща от теб, може да се разпилее встрани и да не доведе до очакваните резултати.

Период на активност и на бързо развиващите се събития. В търсене на помощ и подкрепа, обръщай се към проверени с времето хора. На непознати, както и на представители на знака Везни не разчитай.

В следващите няколко дни, звездите препоръчват да си държиш устата затворена и при никакви обстоятелства да не даваш съвети относно мода и стил, и да не коментираш ничий гардероб. Думите ти ще бъдат изопачени, а твоите мотиви изтълкувани по неприятен начин.

ДЕВА


Сдържаност и дискретност!


Някои твои действия може да се окажат доста необмислени и да доведат до неблагоприятни последици. Това се отнася не само до конкретни действия, но и до направени предположенията, мисли и възгледи които могат да наранят чувствата и интересите на други хора. За да се избегнат негативните последствия, които може да се изразят под формата на конфликти и разправии, се налага да бъдеш малко по-сдържан и предпазлив. В действията си спазвай правилото за златната среда и внимателно се отнасяй към интересите на другите.

Ако желанието за приключения е толкова силно, че си готов да постъпиш безразсъдно, дори в ущърб на определени облаги, конструктивност в твоето състояние могат да внесат представители на знака Близнаци. Те ще бъдат и идеалния партньор при въпроси, касаещи творчество.

ВЕЗНИ


Нежно постоянство!


Периодът изисква проява на качества като постоянство и решителност. Ако се готвиш за почивка, звездите те съветват тя да бъде колкото се може по-активна и културно наситена. В романтично и сексуално отношение трябва да бъдеш максимално аскетичен, разнообразието сега ще се окаже пагубно.

Обърни внимание на кожата си и не забравяй, че всички процедури трябва да се правят без прекъсване, не ги пропускай, без значение колко си уморен. И, разбира се, не забравяй, че дълбоко почистване се прави веднъж седмично.

СКОРПИОН

Не отлагай „ за после”!


Ще изпадаш от крайност в крайност и може да се окаже неблагоприятно в отношенията ти с околните. Проблемът не е в това, че те няма да те разберат, а в това че ти самият не си в състояние да разбереш себе си и да откриеш от какво имаш нужда. Разликата между между вътрешно и външно няма да ти дава покой през цялата седмица. Опитът да съчетаеш в себе си чувствено начало, силни емоции и изтънчена природа, заедно с гъвкав разум, логично мислене и студена пресметливост - не е лесна задача.

Не може постоянно да отлагаш за после и да избягваш промяната в живота си, дори ако по принцип това те устройва. Преосмисли всичко, скъсай с натрупаните страхове и смело се движи напред.

СТРЕЛЕЦ

Стремеж към 100% комфорт!

Периодът е много благоприятен. Особена притегателност за теб придобиват комфорта, красотата и лукса, т.е. всички хубави неща от живота. Но трябва да знаеш, че се увеличава риска от прекомерната зависимост на настроението и самочувствието от наличието или липсата на „желаните съставки”. Има опасност и от прекомерна снизходителност към самия себе си.

Тези аспекти са често нож с две остриета: нужно е да не пропускаш шанса си, когато се сблъскваш с късмета, но и да бъдеш по-внимателен към своите нужди. Ако нямаш доверие на чувството си за мярка, обърни се към тези, които могат да ти дадат добър съвет!

КОЗИРОГ

Ум и късмет!


Късметът ще ти се усмихне тази седмица, но една усмивка не е достатъчна, необходимо е да направиш и нещо сам - там се крие всеки успех. Светска атмосфера, романтични срещи – неразделна част от живота ти в този период.
Пред теб може да възникнат няколко интересни предложения, проекти, планове, но да избереш с какво да се заемеш сега и кое е по-важно за теб - не е лесна задача. Единственият проблем е необходимостта от разграничаване на истинските възможности и обещания от лъжливите или подвеждащите. Затова ще ти е необходима проницателност, предпазливост и умение да използваш интуицията си. Но всяка ситуация, в крайна сметка ще се развие благоприятно за теб.

Обърни внимание на профилактиката на здравето. Посети плувен басейн, занимания с танци или просто бягай сутрин.

В сферата на чувствата - период на романтика. Може да срещнеш стара любов и да разбереш, че влизането в една и съща река два пъти е доста възможно.

В професията те очаква скучна, рутинна работа, с която по-лесно ще се справиш ако извикаш на помощ някой представител на знака Рак.

ВОДОЛЕЙ

Чувствен период!


Чувствен период, изпълнен с неочаквани признания, срещи, подаръци. Всичко това ще те направи твърде мек и сантиментален и ще позволи да се отнасяш към околните не толкова категорично.
Романтичните отношения може да станат основна тема тази седмица. Сега си готов за нови запознанства, а те могат да се окажат доста успешни и да доведат до началото на нова любовна връзка. Но трябва да се отбележи, че е малко вероятно тя да бъде пламенна и страстна.

В съществуващите вече отношения, трябва да добавиш повече романтика. Планирай романтична вечеря или романтично пътуване. Припомни си как е започнала връзката ти. Това може да съживи чувствата и да те избави от усещането за рутина.

РИБИ

Най-успешен в бизнеса знак!

Висока работоспособност, добро самочувствие и настроение – гаранция за успех в много сфери. През тази седмица твоята общителност ще бъде невероятна. Възможно е появата на нови приятели и нови идеи. Всички събития в личния живот ще бъдат тясно свързани с приятелско общуване. За да не доведе излишната енергия до конфликти, насочи я към нещо полезно. Например, разширяване на професионални хоризонти, или отдели повече внимание на децата и възрастните членове на фамилията.

За самотните представители на знака се препоръчва да се огледат за някой представител на знака Стрелец, а тези, които вече са намерили своя сродна душа - романтичен пикник.


Тази седмица рожден ден има изключителната германка Даян Крюгер, която от модел става актриса, партнирала си с големи актьори като Брад Пит във филма на Тарантино "Гадни копилета".
Даян е родена на 15 юли 1976 година.
(на снимката горе).
 

More from View Sofia

More Astro