Следва

В галерия "Ракурси" връчват награда за млад автор

News Екстаз в понеделник: Виктория си има момиче, Миранда Кер сподели за тежкото си раждане, Несебър на два града, Дукесата на родео

Виктория вече ще има на кого да завещае богатия си гардероб - след дълго чакане и три момчета, вчера в 8.00...

Events преди 12 години

Дейвид и Виктория Бекъм най-после се сдобиха с момиче

Виктория вече ще има на кого да завещае богатия си гардероб - след дълго чакане и три момчета, вчера в 8.00 сутринта се роди малката наследничка на звездното семейство.

Дейвид разказва, че първоначално лекарите съобщили, че ги очаква още един син, на което половинката му реагирала с неприкрито разочарование и репликата: „В дома ни има твърде много пениси”.

За нейна радост, вторият преглед показал друго и сега тя може да разчита на по-малко наситено с тестостерон домочадие.

Жеги от ада



След този уикенд си мислехме, че по-топло няма как да стане, но се оказва, че бъркаме - тази седмица ни очакват температурни рекорди, които промениха вечната препоръка да не седим на слънце от 11 до 5 - сега вече специалистите ни съветват изобщо да не излизаме след 10 сутринта… Вече имаме и друга причина да не мърдаме от офиса.

Кейт Мидълтън в ролята на каугърл


На финала на своето пътешествие в Северна Америка, Кейт реши да направи нещо съвсем неприсъщо за една изискана принцеса. Тя се появи на родео в Канада, придружена от Уилям и решена в истински каугърл тоалет. С облекчение научаваме, че самата тя не се е осмелила да участва - харесваме я фина и царствена, каквато сме свикнали да я виждаме.

Миранда Кер проговаря за тежкото си раждане



Още една бебешка новина днес, но не толкова позитивна. Жената, родила дете на Орландо Блум, споделя пред списание inStyle ужаса и нечовешката болка, които е преживяла по време на раждането. Mиранда се кълне, че кошмарните усещания я накарали да излезе от тялото си и да мисли, че умира. Слава Богу, всичко това е зад гърба й и сега тя може да се радва на бебето и чудесния си съпруг. Особено след като толкова бързо възвърна перфектната си фигура….

Бойко Борисов обмисля да раздели Несебър на два града



Жителите на Стария град внесли своя иск за „независимост” с довода, че това е единственият начин да се запази облика на архитектурния резерват, загрозен от сергии с всевъзможни стоки. Разбира се, веднага се обърнали към самия Борисов, носещ славата на всемогъщ радетел за справедливост. Той от своя страна обещал веднага да се заеме с въпроса.

More from View Sofia

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 6 дни

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?