Следва

Breathtaker: Чанта за горещи следобеди

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Новото видео на Бийонсе съдържа учудващо малко аутфити и всичките скучно булчински...

 

All fashion преди 12 години

Бийонсе в новото й видео Best Thing I Never Had

Новото видео на Бийонсе съдържа учудващо малко аутфити - само четири - и всичките скучно булчински. Дори Кейт Мос се преоблече повече пъти на сватбата си. В центъра е любимото на певицата бюстие, което участва в две от визиите. Видяхме я по бельо и в булчински рокли - типично за нея, нали? Но тези два кока в стила на принцеса Лея как така попаднаха тук?!

Някои дори сравниха видеото с лоша реклама на Victoria's secret.

Истината е, че дивата винаги е пускала и по-"леки" видеа, след някое силно в предишните си албуми. Примери са Irreplaceable, Me, myself and I и др. Но след високата летва на Run The World очаквахме нещо, още повече спиращо дъха.

Виж клипа по-долу:



TOMS за сватба?!



Популярната компания TOMS, основана през 2006, които са известни с това, че отдават по един чифт нови обувки на дете в нужда заедно с всеки закупен чифт, заявиха, че пускат сватбена колекция гуменки.

Колекцията ще включва обувки не само за булката и младоженеца, но и за всички гости на сватбеното парти.

Е, на сватбата си в гуменки дори и Лейди Гага не би отишла.

Хайди Клум на корицата на GQ Русия



Секси гол супер модел с изумително тяло и ДЕТСКА жизнерадостна усмивка на корица на мъжко списание. Къде е логиката?

Оказва се, че дебелеем от козметични продукти




Все по-честа причина за невъзможността да губим тегло се оказват т. нар. химически калории, които се съдържат в 70% от ежедневните продукти за красота, които използваме, както и в много препарати за почистване.

Фталатите са съставиките, които повлияват на хормоните ни и могат да доведат по затлъстяване при децата, както и до проблеми с теглото при възрастните. Ами сега накъде?!
 
Аня Рубик за Giuseppe Zanotti есен 2011



Нещо в кадрите от кампанията на Giuseppe Zanotti за есен 2011 определено не е ОК, щом иначе уникално дългите и перфектни крака на Аня Рубик изглеждат така къси.

More All fashion