Следва

Софийски потайности - "Княз Александър Батенберг"

Вдъхновението Hennessy

Първото събитие на Hennessy Artistry в България, което се състоя на 26 Октомври, успя да събере шоузвезди, артисти и...

Галерии преди 16 години
Първото събитие на Hennessy Artistry<@SITE_URLstrong> в България, което се състоя на 26 Октомври, успя да събере шоузвезди, артисти и представители на бизнес елита в столичен клуб за парти и премина под знака на музиката и скъпите питиета.

Сред големите ценители на марката се забелязваха фигурите на бившия вокалист на „Каффе” Орлин, дизайнерката Елена Георгиева, Любомир Милчев-Денди, както и представители на френското посолство у нас.

Специално за вечерта някои от най-добрите бармани у нас направиха премиера на коктейл с името Hennessy Sofia<@SITE_URLstrong>, заедно с наложилите се вече по цял свят миксове Hennessy Paris, Hennessy New York, Hennessy Miami и Hennessy Moscow.





Вдъхновението да миксираш различни вкусове беше пренесено и на музикалната сцена - за пръв път в кариерата си Теодосий Спасов<@SITE_URLstrong> си партнира с DJ Ilko<@SITE_URLstrong> и изправи гостите на крака с наелектризиращ етно-хаус сет. За вълнуващата атмосфера се погрижиха още фотоинсталацията на Александър Моллов<@SITE_URLstrong>, композициите от цветя на флористката Даниела Вапирова<@SITE_URLstrong>, както и „живите” маси, създадени от модно студио Totally Erected<@SITE_URLstrong>. Красивите модели, облечени като маси за кетъринг и посипани с изкушения от сушени плодове и шоколад се превърнаха в една от многото атракции, с които събитието не спираше да изумяваше присъстващите.





Успехът на коктейлите Hennessy има близо стогодишна история и се дължи на уникалния характер на предпочитания коняк по света: Hennessy се съчетава хармонично с плодове, фрешове и газирани напитки, подчертавайки още повече богатството и плътността си.

Убеждението, че миксът на противоположности прави живота пълен, култовата марка пренася и в музиката чрез поредицата вип събития Hennessy Artistry. Тази година партитата се организират на три континента, Америка, Европа и Азия, с участието на звезди като Фарел Уилямс, Келис и Ne-Yo и на някои от най-талантливите млади диджеи.

More from View Sofia

More Галерии