Следва

Летен и цветен Logitech

Три дни на варен ориз и резултатът е зашеметяващ. Нещо като малка лятна диета

Да си представим следната ситуация - ще се озовем на плажа само след броени дни, гледката на тялото ни по...

Life преди 12 години

Да си представим следната ситуация - ще се озовем на плажа само след броени дни, гледката на тялото ни по бански ни отчайва, но не сме положили кой знае какви усилия за фигурата си това лято, а определено вече няма за кога. Всъщност, надали има нужда да си я представяме, след като така или иначе повечето от нас са в нея.

Знаем колко вредни са бързите диети и пречиствания, но когато обстоятелствата го налагат, не е фатално да прибегнем до някой по-щадящ и не толкова драстичен вариант.

Този по-долу е с абсолютно гарантиран ефект и е лесен за издържане. Оптималният ефект се постига за три дни, но и един ден дава видим резултат.

Ето какво трябва да консумираш: сваряваш от сутринта една пълна чаша ориз, който ще е порцията ти за целия ден. Сортът му е твое решение, но ако избереш басмати, ще добавиш аромат и вкус.

Те ще са ти нужни, защото всичко, съдържащо сол, е абсолютно забранено. Затова пък можеш да прибавиш всякакви пресни и сушени подправки.

Другата позволена храна е краставици, количеството е неограничено. Ако не можеш да си представиш да ги ядеш сутрин, започни деня с малка ябълка, смесена с ориз и канела – почти като десерт е.

Разпределянето на останалата „дажба” е по твоя преценка, можеш да хапваш във всеки момент, в който изпиташ глад. Принципът на тази диета е изчистването на излишните течности и мазнини, затова бъди сигурна, че поемаш достатъчно вода, за да не се дехидратираш.

Резултатът: Колкото по-малко целулит, толкова по-добре. Обличай секси банския и смело трупай тен.

More from View Sofia

More Life