Следва

Нашият седмичен плeйлист

News Екстаз в петък: Превръщат паметник на култирата в луксозен ВИП клуб, Брад Пит ще търси истории със зомби, H&M пак надскочиха себе си

И то на мястото на бившето Китайско посолство - едно от най-красивите софийски къщи, която от години се рушеше...

Events преди 12 години

Откриват най-луксозния клуб в България

И то на мястото на бившето Китайско посолство - едно от най-красивите софийски къщи, която от години се рушеше.

Сега, след като е реставрирана, можете да я видите отвътре само ако имате 600 евро годишно, с които да платите членската си такса.

Или 1500, ако се чувствате ВИП.

Е, ние само ще се дивим на факта, че сграда, обявена за паметник на културата, ще приютява в себе си всичко друго, но не и култура.

Защо МВР продължава да мълчи за убийството на 28-годишната Яна

Това не е Нюз екстаз. Сигурни сме, че въпреки информационния чадър над това зверско престъпление, сте разбрали за него по някакъв начин.

Единственото, което не разбрахме е защо в официалните медии чуваме за него чак сега и какви са мотивите зад дългото мълчание.

Фактът, че подобно нещо може да се случи в централния парк на града, е потресаващ. Не вярваме да бъдат взети кой знае какви мерки относно сигурността в Борисова градина, но поставянето на осветление е някакво начало.

Всички, които са познавали Яна или просто искат да почетат паметта й, могат да го направят в понеделник, когато ще се състои траурно шествие от езерото „Ариана” до мястото, където е било намерено тялото й.

H&M GROUP пак надскочиха рекорда си по продажби



За юни 2011-та от компанията обявиха официално, че ръстът в продажбите им е скочил с 5 процента спрямо същия месец миналата година. Това e добра новина, която ще рече, че или все повече хора имат достъп до популярния бранд, т.е повече магазини по света, или все по-голям е интересът към непрекъснатите колаборации и самостоятелни колекции, които марката бълва.

Ние дори очакваме с нетърпение поредното дизайнерско произведение под лейбъла, на което ще се подпише самата Донатела Версаче.

Брад Пит търси зомбита в новия си филм



Брад Пит трескаво снима най-новия си проект World War Z, който е екранизация по бестселъра на Макс Брукс от 2006 г. По кадрите, които от Ройтерс са заснели филмът изглежда с отлични ефекти и вероятно ще се бори за номер едно през следващата година. Филмът разказва за агент на следвоенната комисия на ООН, който събира разказите на оцелелите след световна война между зомбита. Да, фантастичен постапокалиптичен скъпо струващ холивудски филм, който обаче се снима в Малта, Лондон и още няколко дестинации.

Режисьор на лентата е Марк Форстър, който стои зад заглавие като "Балът на чудовищата”.

Филмът ще е при нас през 2012, а дотогава ще се наслаждаваме на потния, неугледен Брад Пит само от тези фотоси.

Виктория Бекъм – отново влюбена и благословена



Силно щастливата от раждането на дъщеря си Харпър мама Вики споделя за неудържимата си радост в Туитър.

„Чувстваме се благословени, а момчетата ни обожават малката си сестричка” пише родилата наскоро г-жа Бекъм в личната си страница.

Първо певица от популярна група, после съпруга на един от най-секси мъжете на планетата, майка на 3 красиви момчета, дизайнер с небивал успех, а сега и мамам на дъщеря, каквато винаги е искала да има – това се казва да сбъдваш мечтите си.

На семейство Бекъм желаем много любов и разбирателство, а на малката Харпър – да слуша мама, защото тя знае как да я превърне в модна икона.
 

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.