Следва

Малка, тясна, секси пола

Back to the Future: Louis Vuitton Resort 2012 от Sophia Coppola

За разлика от фетиш колекцията, която лейбъла показа за есен 2011/2012, през пролет 2012 се подготви за много панделки, червено и синьо...

All fashion преди 12 години

Resort колекциите за пролет 2012 вече са факт и макар че няма да бъдат актуални още около година, ще продължаваме да ти споделяме впечатленията си от тях, за да се подготвиш от рано, а и да заемеш няколко идеи за настоящия сезон.

Поредните вдъхновения идват от Louis Vuitton.

София Копола заедно с дизайн директора на Vuitton Джули де Либран работят заедно по колекцията Resort 2012. За разлика от фетиш колекцията, която лейбъла показа за есен 2011/2012, през пролет 2012 се подготви за много панделки, червено и синьо. 

Модел на колекцията е Аризона Мюз, която показва костюми, рокли, както и цели бански, заедно с една каска, така че очакваме и съответнаат Vespa следващата пролет.

Всичко това би трябвало да ни подскаже какво ще покаже Марк Джейкъбс за колекция пролет-лято 2012, но кой знае какво ще роди гениалният му ум в крайна сметка.

More All fashion

В навечерието на сезона: 7-те сватби на 2023-та, които запомнихме

All fashion преди 1 ден

На прага на сватбен сезон 2024, припомняме кой за кого се ожени/омъжи в последните 12 месеца, защото изящните звездни хрумки изобилстват. Докато Барбара Палвин и Дилън Спраус избраха интимна сватба в провинциална Унгария с малко гости, Тейлър Хил и Даниел Фрайър се ожениха във ферма, вдъхновена от западната култура в Колорадо.

Не е тих лукс, а Max Mara: лукс и тишина по дефиниция на Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2024

All fashion преди 5 дни

Колекцията на италианската марка Есен/Зима 2024/2025 трябва не само да се гледа, но преди всичко да се докосва (и да се носи). И не си позволявайте да опростите всичко това да лесния етикет "тих лукс".