Следва

Малка, тясна, секси пола

Back to the Future: Louis Vuitton Resort 2012 от Sophia Coppola

За разлика от фетиш колекцията, която лейбъла показа за есен 2011/2012, през пролет 2012 се подготви за много панделки, червено и синьо...

All fashion преди 12 години

Resort колекциите за пролет 2012 вече са факт и макар че няма да бъдат актуални още около година, ще продължаваме да ти споделяме впечатленията си от тях, за да се подготвиш от рано, а и да заемеш няколко идеи за настоящия сезон.

Поредните вдъхновения идват от Louis Vuitton.

София Копола заедно с дизайн директора на Vuitton Джули де Либран работят заедно по колекцията Resort 2012. За разлика от фетиш колекцията, която лейбъла показа за есен 2011/2012, през пролет 2012 се подготви за много панделки, червено и синьо. 

Модел на колекцията е Аризона Мюз, която показва костюми, рокли, както и цели бански, заедно с една каска, така че очакваме и съответнаат Vespa следващата пролет.

Всичко това би трябвало да ни подскаже какво ще покаже Марк Джейкъбс за колекция пролет-лято 2012, но кой знае какво ще роди гениалният му ум в крайна сметка.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.