Следва

Храните, oт които се подуваме като балон. С какво да не прекаляваме през лятото

Гениални прости неща - Лампа-риза

Тази страшно симпатична лампа, облечена в риза, е инспирирана от...

All About Life преди 12 години

Тази страшно симпатична лампа, облечена в риза, е инспирирана от Droog  и пресъздадена с лесно достъпни материали от любимия ни сайт Design sponge. Сигурни сме, че няма да остави никой безразличен, не само защото прилича на небрежно закачена светеща риза, а и защото е много красива и способна да оживи всеки интериор.
Понякога една такава вещ ни е достатъчна, за да придаде на дома ни „дизайнерски” вид.
При наличието на час време и желание, направата й не е никак трудна, но при наличието на мъж наоколо, който с удоволствие би ни зарадвал, направата й е изцяло… в негови ръце.



Какво ни е нужно:


Дървена закачалка
Парче шперплат, широко около 10-12 сантиметра
Къси моливи/пръчици
Закачалка
Лепило, клещи, пила

За рязане: по-голям макетен нож или друго
Нисковолтова крушка, фасунга с кабел



1. С помощта на клещи махаме долната част на закачалката, дървена или телена.Отрязваме шперплатовото парче, така че да е с около 5 сантиметра по-късо от закачалката. По средата изрязваме дупка, точно по размер на фасунгата.

2. Изрязваме ъглите на парчето, както е показано на снимката, после леко изпиляваме острите ъгли.

3. Пробиваме дупки, в които вкарваме пръчиците/моливите и уплътняваме с лепило. Отдолу можем да залепим малки парченца шперплат (останали от изрязването), за по-голяма стабилност. Горният край на пръчиците слагаме в дупките, останали от долната част на закачалката.



4. Прокарваме крушката така че да е отдолу, а кабелът минава от задната страна.

5. Готови сме! Остава само да изберем подходяща дреха - риза, лека рокля или каквото друго искаме. Не е нужно да се ограничаваме, тъй като по всяко време можем да преоблечем лампата. Няма опасност дрехата да изгори, тъй като шперплатът леко я издува. А сега се пригответе за комплименти и изненадани възклицания от страна на гостите си!
 

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 1 ден

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 5 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.