Следва

Лек печен рататуй. Фантазия в понеделник вечер

Седмичен хороскоп - 18 - 24 юли

Хороскопът благоприятства семейна почивка, срещи с приятели, барбекю на открито. Опитай да се отървеш от...

Astro преди 12 години

ОВЕН

Мъдрост всеки ден!


Налага се да проявиш мъдрост, ако искаш да запазиш съществуващия ред и да избегнеш изкушенията. Има тенденция за промяна в материалната сфера – може да се появи желание за хазартни игри и други подобни увлечения. Дори да имаш достатъчно големи възможности, важно е - да не задоволяваш само егото си и да не „дърпаш чергата” към себе си, а да намериш идеалния баланс. Поддържането на равновесие сега ще се отрази добре в бъдеще.

Прекрасно време за общуване, придобиване и усвояване на нови знания, намиране на нова работа, закупуване на нова техника.

ТЕЛЕЦ

Добро настроение!

Романтичната нагласа през първата половина на седмицата предвещава възможността от интересно познанство и начало на по-дълбоки отношения. Ако се вслушваш в сърцето си, много лични проблеми (семейство или приятели), ще бъдат разрешени.

Благодарение на доброто си настроение в края на седмицата ще можеш да разрешиш съществуващи разногласия в отношенията, да оправиш конфликти и спорове и дори мирът да не възтържествува веднага, първите стъпки в тази посока ще бъдат направени.

Подходящ период за самопознание, изучаване на тайни науки, психология, философия. Собствените емоции е необходимо да държиш под контрол, но не и да ги прогонваш и потискаш прекалено.

БЛИЗНАЦИ

Лицето е огледало на душата!

Не трябва да се ограничаваш в удоволствията – гастрономически, СПА, разни летни развлечения и т.н. Хороскопът на седмицата предвещана наситена програма. Но не прекалявай, в противен случай мъчителните обяснения и душевните терзания не могат да бъдат избегнати.

В работните моменти се вслушвай внимателно в това, което казва и прави представител на знака Овен. Неговите идеи може да ти помогнат в бъдеще.

През този период е важно изражението на лицето. Спешно престани да се обиждаш на целия свят и да търсиш поводи за недоволство, там където ги няма. Постоянното заяждане заради дреболии и в добавка кисела и недоволна физиономия ще прати „по дяволите” всички усилия, които правиш, за да изглеждаш добре.

РАК

Не можеш да промениш хода на събитията!

Не се опитвай да влияеш на хода на събитията. С каквото и да се захванеш ще срещнеш противодействие. Но в ролята на пасивен наблюдател ще можеш не само да натрупаш необходимата информация, но да събереш сили за стратегически скок. По отношение на чувствата, сега си невероятно сантиментален и уязвим, не позволявай от това да се възползват, особено представителите на знака на Стрелец.

Нервната ти система е изключително уязвима - всеки спор, всяка разправия ще се превърнат в сериозно изпитание за теб. Уви, от душевното спокойствие си доста далеч и да се владееш няма да е лесно. Ако знаеш приятен и ефективен начин за самоуспокоение, непременно го използвай ежедневно.

ЛЪВ

Уединение и духовни практики!


Тази седмица предразполага към спокойни и уединени занимания. Вътрешна потребност да разбереш себе си и да разрешиш психологически проблеми (ако има такива), да намериш решение на неясни събития, които те вълнуват и ангажират вниманието ти. В това може да успееш.

Добра седмица за занимаващите се с духовни практики, мантри, медитации, сеанси, или молитви. Това е време за духовно търсене. Мисловните форми и настройки, които ще създадеш ще могат по натам да се въплътят в живота. Седмицата не е благоприятна за общуване. Колкото повече шум и суетата има около теб, толкова по-силен дискомфорт ще усещаш.

ДЕВА

Промяната е заплаха!

Задачата тази седмица е да запазиш делата си в състоянието, в което са в момента. Промяната на ситуацията по един или друг начин, ще се окаже различна от твоите очаквания. Някои предстоящи събития ще можеш интуитивно да предчувстваш и това ще ти помогне да избегнеш възможни неприятности. През този период не са изключени изненади. В почивните дните звездите не препоръчват да участваш в обществени прояви: може да пострада репутацията ти.

В личен план се очертават многобройни флиртове, които ще дадат възможност за повече сексуални истории. Но ако си самотен представител на знака, търсещ голямата любов, ще се наложи да почакаш. Между другото, огледай Козирозите.

ВЕЗНИ

Финансов успех и емоционален срив!


Късметът може да ти се усмихне във финансовата сфера. С увереност сключвай сделки, стартирай нови кампании. Периодът е благоприятен за въвеждане иновации в областта на финансовия живот, но не трябва да очакваш незабавен успех – за всичко се изисква време.

В емоционален план, обаче, ще си на дъното - такъв е закона на равновесието. Може да се почувстваш самотен и изоставен, но всъщност умишлено ще страниш от хората. Има вероятност за криза в ценностната система. В някои отношения, трябва да преразгледаш предишните си приоритети.

СКОРПИОН

Умът се нуждае от отдих!


Опитай тази седмица, за да не взимаш никакви решения и да не използваш логика в действията си – позволи на ума си да отдъхне и се вслушай в интуицията и сърцето си, ще е много по-ефективно. Седмицата позволява не само да се отпуснеш от ежедневните проблеми, тъй като те ще се решават плавно и без излишни усилия, но и да получиш заряд от оптимизъм.

Семейните отношения ще се подобрят, възможна е проява на нови чувства и нови вълнуващи запознанства.

СТРЕЛЕЦ


Радостно настроение!

Приятно време, напълно подходящо за почивка или спокойна работа (например у дома). Радостното настроение и подема на вътрешна енергия може да те подтикнат към активни действия, но е по-добре, ако енергията отиде не в руслото на рутинната работа, а лично за теб и твоите интереси. Посети роднини, заеми се с покупки или градинарство - вложи силите си в нещо, което ще достави радост на сърцето и това ще те зареди многократно с енергия.

Звездите не те съветват сега да "зацикляш" върху външния си вид. Прекомерната загриженост и търсенето на огледало навсякъде, без значение къде си, ще остави неприятно впечатление. Отпусни се и се радвай на живота!

Няма поводи за притеснения и по време на целия период ще бъдеш в отлична форма. Така че не забравяй да се усмихваш по-често!

КОЗИРОГ

Наближава промяна!


Идва време за промяна, необходимо е да се събудиш за нов живот, защото няма как да останеш дълго на едно място, било то добро или лошо. В живота всичко се променя, променяме се и ние, защото се намираме в постоянно движение. Такъв период започва тази седмица, но, разбира се, в този кратък промеждутък от време няма да завърши.

Любовните взаимоотношения през този период ще станат по-меки и по-хармонични. Старай се по-често да се появяваш публично с любимия човек и повече да комуникираш с общи приятели и познати.
През втората половина на седмицата, особено през почивните дни, бъди внимателен с домашните любимци. Ако имаш куче, не го дразни и с нищо не провокирай агресията му.

ВОДОЛЕЙ

Период на спокойствие!


Събитията, които са безпокоили душата ти, остават в миналото. За теб настъпва период на спокойно съзерцание, когато емоциите са в равновесие, няма радост и тъга, няма нужда нищо да се променя. Период на спокойствие, добър за размишления, също така за по-добро решаване на проблеми в работата. Пред теб ще се открият нови хоризонти и нови възможности.

Обърни внимание на храненото си. Получава ли тялото достатъчно количество минерали, витамини и хранителни вещества? Седмицата е идеална за преход към нов хранителен режим - и звездите препоръчват да направиш за себе си здравословно и вкусно меню. Ако планираш диета, възможно е да се направи в рамките на тези седем дни. Но не предприемай прекалено строг, едностранчив вариант - може да навредиш на стомаха си.

РИБИ


Разцвет на романтичните отношения!

Хороскопът благоприятства семейна почивка, срещи с приятели, барбекю на открито. Опитай да се отървеш от рутината, стани по-любопитен и дори хазартен. Сложи ред в личните финанси и се ограничи в покупките, повечето от тях ще бъдат напълно безполезни.

Лимит не съществува в добрите думи, особено по адрес на Везни и Водолей.

Ще почувстваш поява на творческите способности. Към всичко ще се отнасяш с въображение и фантазия. Това е идеално време за разцвета на романтичните отношения.

Ако си влюбен, направи приятна изненада на любимия човек. Може да експериментираш с външния си вид, да промениш прическата, стила на обличане. Опитай се да се открояваш от тълпата и да изразиш своята индивидуалност.

 




В месеца на Рака е роден и горещият бразилски топ модел милиардер - Жизел Бюндхен. На 20 юли, сряда, Жизел става на 31 години. 

More from View Sofia

More Astro