Следва

Back to the Future: Prada Resort 2012

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Любимата ни Тилда Суинтън е на корицата на новият брой на сп. W по-прекрасна от всякога и абсолютно себе си...

All fashion преди 12 години

Ема Уотсън на премиерата на Хари Потър и даровете на смъртта: Част 2

През десетте години, в които Ема Уотсън окупира светлините на прожекторите, тя претърпя магическа трансформация. От малката рошава Хърмаяни тя извоюва мястото си на кориците на Vogue и договори с гиганти като Burberry и Lancome.

Тази седмица младата актриса ни плени и със страхотните си визии по време на премиерите на последната част на Хари Потър. В Ню Йорк тя блесна в бронзова рокля на Bottega Veneta, a в Лондон почти като фея се разходи в Oscar de la Renta.

Не знаем на къде ще я отвее вятърът на кино индустрията, но кариерата й като модна икона за сега е обещаваща.

Don’t you know who I am



Отправяйки поглед към есенните колекции през образа на модни икони на Туиги, Мадона и Тина Търнър, фотографът Роберт Трахтенберг работи с модния редактор Ана Бромилоу по фотосесията Don’t you know who I am? за броя на сп. Tatler за месец август. Центърът на снимките се мести между градски улици и магазини за плочи, през дизайните на Burberry, Ralph Lauren, Versace и други.

Point of Purchase, изложбата на Ричард Филипс


популярната картина от декорите на сериала Gossip Girl


чанта "Riot", Jimmy Choo 2007

Съвременният артист Ричард Филипс е един от малкото художници, които успяват да пробият в модната индустрия, като работи с големи имена като Jimmy Choo и MAC Cosmetics. Тази седмица открива врати и изложбата му Point of Purchase в Glenn Horowitz Bookseller в Източен Хамптън, Ню Йорк с популярни образи като Линзи Лоън, Коко Роша и Тайлър Момсен.

Тилда Суинтън за сп. W



Любимата ни Тилда Суинтън е на корицата на новия брой на сп. W по-прекрасна от всякога и абсолютно себе си (което означава нещо като "странна по абсолютно фантастичен начин").

В броя тя разказва, че личните й икони за стил са Дейвид Бауи и баща й Майор Генерал Сър Джон Суинтън: „Предпочитам да съм прекрасна като него за час, вместо да съм красива цяла седмица,” казва тя. Още споделя, че за появите си на червения килим, тя не използва услугите на стилист, а на приятеля си Джери Стафорд, който е художествен директор на френска производителна компания. Точно него наемат и W за художествен директор на корицата и на цялата фотосесия, което може би обяснява, защо е толкова страхотна.

Wunderbar – Клаудия Шифър за Vogue Германия август 2011



Въпреки спекулациите, че това е корица на Карл Лагерфелд, супермоделът Клаудия Шифър е заснета от Майлс Алдридж за корицата на Vogue Германия. Всичко, което ни идва да кажем е написано с големи бели букви на нея – Wunderbar! Просто чудесна.
 

More All fashion