Следва

От баба трябва да знаем. Как да си забъркаме чудотворен крем за младост

Ефект на диамант. Комбинация за летни нокти от CND

От първото посещение при маникюриста знаеш, че добре оформените и подхранени нокти са красиви и без супер...

Nails преди 12 години

От първото посещение при маникюриста знаем, че добре оформените и подхранени нокти са красиви и без видимо искрящ лак. Но е лято и е твърде трудно предвид всичко цветно наоколо да останем неутрални.

Пък и няма друг сезон, в който да сме толкова шарена, нека използваме това като вид терапия за тялото и духа.

Истинска сензация това лято обаче е комбинацията на един ярък цвят с диамантен ефект върху ноктите, който от CND създават специално за горещия сезон. Колекцията се нарича CND Colour & Effects и има уникална концепция за маникюра: лак плюс ефект за създаване на собствен оригинален цвят и маникюр, израз на личния стил.

CND Colour & Effects разполага с богата палитра от плътни, ексцентрични и нежни цветове (Colour) и перлени, блестящи и искрящи ефекти (Effects), а възможностите за комбинации са безкрайни...



Ако пробваш върху слънчево жълто Bicycle yellow, огнено оранжево, ярко зелено, искрящо малиново Raspberry Parfait, романтично розово в Taffy Pink или яркосиньо в Achnor Bluе, ще се получи нещо като балончетата на шампанското, пяната на коктейла или искрящите бижута върху ръцете ни. Защото в комбинацията с ефекта CND Sapphire Sparkle Effect ноктите получават много специфичен за диаманта блясък.

Лаковете на CND се намират в салоните за красота и лесно можем с професионалното мнение на верния маникюрист да изберем нещо наистина култуво лятно.

Хубаво е преди лака обаче да се погрижим и за ръцете си. За подхранване и подобряване състоянието на ноктите можем да се доверим безрезервно и ежедневно на революционния продукт в грижата за ноктите и единственото по рода си масло за нокти CND Solar Oil. То представлява смес от естествено леки масла и витамин Е, които проникват през лака, дори акрила и гела, за да подхранят и възстановят ноктите и да намалят видимите признаци на възрастта.

Звучи толкова релаксиращо, че изпитваме удоволствие само от мисълта за нанасянето му.

Продуктите на CND може да открием освен в Салоните за красота, и в магазини Douglas и Beauty Zone в големите молове.



 

More from View Sofia

More Nails