Стилът на Инес де ла Фресанж и смисълът на думите: "Нищо не те прави по-стар от старанието да бъдеш млад"

Докато се тревожим за вредите, които ще нанесе слънцето върху лицето ни, бръчките, които ще последват от това и...

Докато се тревожим за вредите, които ще нанесе слънцето върху лицето ни, бръчките, които ще последват от това и пластичните операции, на които бихме се подложили при възможност, истинските жени, вечните икони на красотата не крият годините си и не се страхуват да признаят, че бръчките, които носят, са заслужени и са гаранция за живота, който са водили.

Точно таква жена е Инес де ла Фресанж, на 53, модел от 70-те и 80-те години на миналия век, която продължава да бъде интересна за един от най-големите в модния свят - Карл Лагерфелд. Напоследък за нея се чува непрекъснато с изяви на ревютата на Chanel, с книгата, която написа и посвети на френския шик.

Коментари: 4

G
GGG (2011/07/22 / 18:08)
Сладури, едно е печатна грешка, друго е перманентна неграмотност !
V
vsadmin (2011/07/22 / 13:34)
KIM, благодарим ти за коментара, радваме се, че си прочел толкова прецизно материала за фантастичната Инес, и се извиняваме за неточностите и малките печатни грешки и на останалите читатели. Поздрави прохладен уикенд, ViewSofia
K
KIM (2011/07/22 / 10:49)
Чета на верев: 1. "истинските жеи" 2. "крал Чарлс Осми" най-вероятно е Шарл Осми, след като става дума за Франция. 3. използваме изрази като "par excellence", но пишем "От котюр модна къща", че и с главна буква? 4. пунктоацията.
L
Lulu (2011/07/21 / 17:49)
Инес е прелестна!

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.