Следва

News Екстаз в петък: Аштън Къчър гол на билборд, Лили Иванова на корица на жълт вестник, еротичен филм на Мерилин подлуди феновете й

Фестивалът на късометражното кино се открива с фотографски конкурс

Днес от 21 часа в Дом на киното се открива фестивалът за късометражно кино Късо съединение. Те ще продължат до...

Movies & TV преди 12 години

Днес от 21 часа в Дом на киното се открива фестивалът за късометражно кино "Късо съединение". Те ще продължат до 18-ти август, а първата прожекция е филмът Преди и сега събрал в едно осем режисьора. Чудесен начин да набавим необходимата ни доза кулутра през лятото.

ПРОДЪЛЖАВА и традиционният фотоконкурс, обявен по време на 15-ия София Филм Фест!
В началото на най-цветния месец октомври ще подготвим специална изложба с твоите снимки на тема: „Животът е цирк”

Събитието ще бъде свързано с премиерата на най-новия филм на носителя на „Оскар” Данис Танович – „Цирк Колумбия”. Филмът се разпространява от Арт Фест, ще можем да го видим в кината през октомври.

Изпращай снимките си на на адрес [email protected] до самия край на месец септември. Имаш 70 дни да запечаташ интересни, провокативни, вълнуващи събития, които да включват пъстрото многообразие на света и нашия живот.

Получените снимки ще бъдат публикувани в сайта на София Филм Фест – www.siff.bg и всеки ще има възможност да гласува! Специална комисия ще отчете гласуването на публиката и така ще се селектират най-добрите снимки, които ще бъдат изложени във фоайето на Дома на киното.

В деня на официалната премиера на „Цирк Колумбия” по екраните в България ще бъде връчени и наградите. Подробности за тях ще научите след седмица!

Запомни – условията са следните:
* Извади фотоапарата си и дай свобода на въображението си!
* Изпрати своите снимки на адрес [email protected].
* Направи всичко това в срок до 30 септември!
* Иди на изложба в Дома на киното и на премиерата на филма „Цирк Колумбия”
 

More from View Sofia

More Movies & TV