Следва

Как го прави тя: Анна Дело Русо

Editor's Pick: Keep it Simple

Ако има един съвет, който трябва да запомниш от нас, то той би бил никога да не прекаляваш...

Fashion преди 12 години

Ако има един съвет, който трябва да запомниш от нас, то той би бил никога да не прекаляваш. Колкото по-семпъл е един аутфит, с един-единствен акцент (като нямаме предвид бужу или аксесоар, акцент може да бъде просто цвят или материя), толкова по-стилно и дори интересно изглеждаш ти.

Да, понякога изглежда все едно "играеш на сигурно" и не обичаш да рискуваш с външния си вид, но пък нали за това му казват "сигурно", защото няма да сгрешиш.

Не, че не обичаме експериментите, дори напротив, насърчаваме всички към тях, но за да бъде модният ти експеримент увенчан с успех, то трябва да имаш железен усет, какъвто малко хора притежават.

Затова ти показваме тази снимка по-горе. Почти няма място, на което не бихме се появили така. Бяла риза, деним и висок ток с деколте. Но къде е уловката в цялата ситуация и как точно това да не изглежда прекалено скучно?

Ето къде и как:

1. Намери си риза с пластрон или лек акцент отпред. Нищо не ти пречи да отидеш до първия мъжки магазин за ризи и да си купиш една от най-малкия размер. Опитай!

2. Дънките не са просто дънки, а са от еластичен деним с перфектна slim fit кройка по крака и дължина точно до глезена.

3. Обувките са класически и черни. Избери модел с много изрязано деколте и силна извивка (само ако си професионалист във височините, разбира се).


Колкото до чантата - сигурни сме, че и найлонов плик с полупки би се вързал чудесно точно тук, не мислиш ли.
 

More Fashion