Следва

Sweet Summer In The City

News Екстаз в петък: Аштън Къчър гол на билборд, Лили Иванова на корица на жълт вестник, еротичен филм на Мерилин подлуди феновете й

Явно Аштън, който все не може и не може да избяга от образа на добро момче, повелител на девичите сърца (и....

Events преди 12 години



Аштън Къчър гол на билборд


Явно Аштън, който все не може и не може да избяга от образа на добро момче, повелител на девичите сърца (и това на Деми Мур), трябва да се озове гол на билборд, за да можем да го възприемем като достоен заместник на Чарли Шийн в сериала Двама мъже и половина.

Самият Чарли ясно показва, че не е възхитен от наследника си: „Той е сладур и отличен комик… Чакай малко, аз също!”, споделя актьорът.

Дали изборът на продуцентите е бил удачен или не ще разберем чак през май.


Робърт Патинсън се срамува от тялото си



За разлика от Аштън, истинският повелител на девичите сърца не е толкова уверен по отношение на физиката си.

По време на снимките на последната серия Здрач, Робърт преживял истински стрес, когато трябвало да свали тениската си… Не мислим, че гледката на голият Едуард е толкова разочароваща, но разбираме притеснението му - на фона на колегата му Тайлър Лотнър, младият актьор действително изглежда сякаш е пропуснал известно количество посещения във фитнеса.

Жълтото ни идва в повече



Днешният брой на новият „медиен терминатор” България днес е украсен от близък план на Лили Иванова и разяснението „Лили натюр”. Вчера стана ясна позицията ни относно достойно приетото напредване на възрастта (виж Инес де ла Фресанж), затова няма да коментираме отношението на примата към въпросната тема, но това ни идва в повече.

Надяваме се подобна грозна намеса в личното пространство да се окаже прекалена дори за редовните потребители на жълта преса, но може би сме прекалено оптимистични.

Еротика с Мерилин Монро



Ако сте сериозни почитатели на иконата и имате излишни 500 хил. долара, можете да участвате в търг и евентуално да се сдобиете със 6-минутен еротичен филм, в който участва 21-годишната тогава актриса.

Той е заснет между '46-та и '47-ма година, а партньорът й е неизвестен. Лентата е открита още през '97-ма година, но споровете дали това е Мерилин или не забавят предлагането й на колекционери.

Американският филмов институт удостоверил самоличността на актрисата, правейки някой от нейните (много богати) фенове истински щастлив.
 

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 2 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?