Следва

"Дълга" салата с мариновано пилешко филе и билков дресинг

BLEU DE LA BIOSTHETIQUE - синьо като морето

Казват, че ароматът на сутрeшно кафе е най-приятното усещане на сетивата. И ние мислихме така до скоро...

All About Life преди 12 години

Казват, че ароматът на сутрeшно кафе е най-приятното усещане за сетивата. И ние мислихме така до скоро...

Очаква ни един слънчев, ухаен, морски и много син уикенд. Стартът му наистина е с аромата на кафе в хотел Хилтън, където подготвят гумите си за дълъг път до морето два впрегнати за комфорта на гостите бутикови автомобила с огромни лога VOGUE VISION – ето това е и главният виновник за едно прекрасно изживяване. Поводът - новата лятна серия BLEU DE LA BIOSTHETIQUE грижа за косата и тялото, както и откриването на едноименния салон в морския град.

И така, все още смятаме за най-приятен аромата на кафе с опцията за изместването му от морския такъв след пристигането ни в Слънчев Бряг...

“Добре дошли!”
– ръчно написано с морско синьо мастило върху визитка VOGUE VISION, поставена под купа свежи плодове в хотелската стая. Току-що пристигаме, но вече не ни е достатъчен само един уикенд. Ароматът вече е този на плодовете, примесен с морски вълни... и нещо ни подсказва, че и от него има по-добър, запомнящ се и свеж...

Вероятно това е ментово, класическо мохито на брега. В свободния ни час е редно да проверим и този вариант на водния бар няколко етажа по-долу.

Не бързаме да задоволим сетивата си все още, защото ни очаква предизвикателство на наетия от VOGUE VISION катамаран и разходката в Черно море.

Час по-късно, на брега на яхтеното пристанище в Несебър, където ръка подава Митко Дамов - най-големият сладур в коафьорската гилдия. Това е професионалист, който залага на бутиковото обзавеждане с марка Fendi, на най-добрата линия козметика La Biostetique, на френските вина от JulieAnnie и най-важното – на приятелството и близостта между хората. Затова  и няма как да остане безразличен и забравен. Именно затова всички клиенти на VOGUE VISION са и негови приятели!

“Чаша бяло вино? Добре дошли в света на BLEU DE LA BIOSTHETIQUE “ ( лятната серия на марката La Biostetique, ексклузивно в България само в VOGUE VISON.) – се чува гласът на Митко Дамов – много friendly, малко задъхан от цялата организация, но съпроводен от широка усмивка, типична за него.

Спецификата на серията за грижа за косата и тялото е поантата на приключението, което бе организирал VOGUE VISION.



И отплаваме в дълбокото безкрайно и синьо море, на фона на приятна музика, с чаша вино в ръка и носещ се аромат на BLEU DE LA BIOSTHETIQUE. И докато се наслаждаваме на усещането и внимателно следим преминаващите модели с лятна колекция и специално подготвени за сезона прически, изведнъж пасаж делфини привличат вниманието на гостите.

Концепцията на продуктите от лимитираната серия BLEU е да носят усещането за слънчево и свежо лятно изживяване, като същевременно осигуряват ефективна грижа за коса и кожа благодарение на съдържащите се в тях уникални комплекси от морски водорасли.



И така, докато дойде моментът да почувстваме нощното ухание на брега на морето, всичко ни напомняше на онзи свеж и син полъх на териаторията на “Таити”. Bedroom Beach отвори врати, за да приюти всички, ухаещи на BLEU, преди да се запознаят с новооткрития салон VOGUE VISION Слънчев Бряг. 



В това пространство, домът на La Biostetique е крайната спирка на морския трип.

На фона на една слънчева емоция, синя като морето и ароматна като лятото, те приземява коварна буря.



Единственото, което в този момент ни напомня на море и ваканция е онзи цитрусов аромат на BLEU DE LA BIOSTHETIQUE...

И той остави спомена на сетивата!

BLEU DE LA BIOSTHETIQUE ще намериш в салони Vogue Vision.
 

More from View Sofia

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 час

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 1 час

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.  

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 4 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.