Следва

Уъркшоп цяла неделя. МОНТФИЗ АРТ ФЕСТ 2011

Хю Джакман пак е секси до роботите от филма ЖИВА СТОМАНА

Вчера по време на представянето на филма ЖИВА СТОМАНА на фестивала на комиксите в Сан Диего, изненадващо...

Movies & TV преди 12 години

Вчера по време на представянето на филма ЖИВА СТОМАНА на фестивала на комиксите в Сан Диего, изненадващо за всички фенове, се пови Хю Джакман.

Актьорът, който изпълнява главната роля на оттеглилия се боксьор Чарли, застана до двама от бойците във филма - триметровите роботи, използвани при снимките, Noisy Boy и Atom. Във видимо добро настроение, Хю Джакман снима публиката с телефона си и раздаде автографи на ентусиазираните почитатели на робо бокса – спорт №1 на бъдещето.

„Жива стомана е филм за близкото бъдеще, след 10 години, когато боксът между хората е забранен и заменен с двубои между огромни роботи. Те са наистина невероятни! Причината, обаче, поради която аз харесах историята, е човешкият елемент в нея, взаимоотношенията между баща и син”, сподели Джакман пред феновете на Comic Con.
“Моят герой Чарли е бивш професионален боксьор, останал без средства след появата на роботите. Той действа и се опитва да оцелее в подземния свят на този спорт. Когато, против волята си, се събира със сина си, пътя му поема друга посока и те заедно се опитват да променят света на робо бокса.”

Преди да се смеси с феновете и да раздаде автографи на публиката, актьорът добави: „Когато бях малък филм като „Роки” ме вдъхновяваше, създаваше ми любов към спорта, беше много як. Вълнувам се, защото сега и аз съм част от един подобен филм, който мисля, че наистина ще ви хареса.”

Джакман въодушеви тълпата и с няколко отлично тренирани боксови движения, които ще видим във филма.
В ЖИВА СТОМАНА Чарли Кентън (Хю Джакман) е промоутър на дребно, който веднъж загубил славата си на велик треньор, едва свързва двата края. Малко по малко той започва да сглобява и тренира нова машина, която има пълния потенциал да се превърне в новия световен шампион на World Robo Boxing. В опита си да се завърне в играта, Чарли се съюзява със сина си Макс (Дакота Гойо) и, противно на всички очаквания, двамата успяват да създадат достоен за първенството боец. Планът им обръща с главата надолу намеренията на големите играчи в спорта, което води до схватки с всички възможни средства и извън ринга.



В главните роли в ЖИВА СТОМАНА са още Еванджелин Лили („Изгубени”), Дакота Гоьо, в ролята на сина на Чарли Макс и истински три метрови роботи, специално създадени за филма.

Режисьорът на продукцията Шон Леви разкрива, че чувството да се изправиш пред тези машини наистина всява респект у актьорите по време на снимките. Като консултант във филма се включва и легендарният боксьор Шугър Рей Леонард, който с професионалните си съвети придава спортна реалистичност на битките между три метровите машини.

Премиерата на ЖИВА СТОМАНА е на 7 октомври 2011 г. в кината и Mtel IMAX.
 

More from View Sofia

More Movies & TV