Следва

Колко килограма плодове ни делят от идеалната фигура – Аргументи За и Против плодовите диети

Седмичен хороскоп - 25-31 юли

Очаква те весело оптимистично настроение и неповторимо усещане за вътрешна свобода. Време за слънчев...

Astro преди 12 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Време за слънчеви плажове!


Очаква те весело оптимистично настроение и неповторимо усещане за вътрешна свобода. Време за слънчеви плажове, флиртове, любовни признания и много приятни приключения. Постарай се да се отпуснеш и да получиш максимално удоволствие от живота.

Преди всичко е период за разцвет на любовта. Ако имаш любим човек, впрегни фантазията си и му поднеси приятни изненади, но не очаквай нищо в замяна.

Опитай да направиш нещо, за което преди не си имал смелост. Например, коренно промени външния си вид: прическата или цвета на косата. Твоите експерименти ще се окажат пълна изненада за околните и ще те видят в нова светлина.

През втората половина на седмицата се въздържай от закупуване на скъпи предмети. Съхранявай парите си на сигурно място, защото има вероятност от кражби.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

С дъх на уют!

Тази седмица ще се превърнеш в класически домошар. Ще ти е нужно само семейство, дом, сигурен като крепост и топъл психологически климат. Звездите те съветват, не просто да седиш в дома си и да чакаш цялото това благополучие, но също така да свършиш нещо полезно.

Например, може да си спомниш, че отдавна искаш да си купиш ново огледалото в банята или да пресадиш стайните растения в нови саксии. Практическите неща ще ти помогнат да се приближиш до идеалния домашен уют.

Ако преди си имал обтегнати отношения с родителите си, сега е време да направиш крачка към помирение. Ще откриеш, че близките хора са голяма ценност, която трябва да се пази и съхранява.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Харизма и любопитство!

С енергиен потенциал, сексуалност и харизма ще привличаш околните. Звездите те съветват да не си играеш с чувствата на хората, в противен случай съществува риск да разбиеш нечие сърце.

Тази седмица не е препоръчително да водиш важни преговори. По-добре се концентрирай върху рутинни задачи, за които времето все не стига. Да се справиш с домакинската работа ще ти помогнат представители на знака Риби.
В този период ще си любопитен да узнаеш всичко за всеки.

Ако си бил зает и си изпуснал от погледа си някои събития в твоето обкръжение, сега може да запълниш празнината. Не е изключено да прекараш доста време в разговори с приятели, роднини, съседи, защото ще ти се иска да бъдеш информиран за всички обстоятелства.

РАК 22.06 – 23.07

Практичен и динамичен!

Звездите препоръчват тази седмица да се съсредоточиш върху решаването на материални проблеми: това ще ти се отдава много по-добре от всяка друга дейност. Завишената практичност в съчетание с упорита работа ще ти позволи в кратък срок да се справиш с дела, които са в застой през последните няколко седмици. Също така, може да реализираш някои свои планове относно покупки, за които отдавна спестяваш пари. Най-вероятно вече имаш на разположение необходимата сума.

През втората половина на седмицата се въздържай от нови запознанства, пази се от измами и кражби по време на пътуване.

Бъди избирателен в партньорските отношения проверявай информацията и не се поддавай на провокациите на
Скорпиони.

ЛЪВ 24.07 – 23.08


Житейски анализ!

Ще се появи желание да размишляваш върху живота в уединение. Анализирай своето обкръжение - не всички се отнасят към теб искрено и добронамерено. Това особено касае представителите на знака Везни.

Не е изключено да отидеш самостоятелно на пътешествие по сложен и необичаен маршрут. Дори да предприемеш редовно туристическо пътуване е препоръчително да избереш такива места, където никога не си бил преди.
През втората половина на седмицата може да изпитваш финансови затруднения. Съхранявай парите си на сигурно място и се ограничавай в разходите си. Контролирай финансите си, не ги пропилявай напразно.

Към края на седмицата ще се събуди чувство на вина по отношение на тези, които някога си обидил.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Време за уединение!

Много важен период за преработка на психологически комплекси, подходящ за духовни практики, медитация, молитви, автогенни тренировки. Препоръчително е повече време да прекарваш в уединение и спокойствие.

Желателен е спокоен дневен график, който не съдържа спешни задачи, изискващи изпълнение в рамките на строго определени срокове. Опитай свободно и леко да плуваш по течението на живота. Осигури си комфортна среда и без да се разсейваш от суетата на ежедневието, се постарай да възстановиш душевното си равновесие. Сега сравнително лесно може да постигнеш вътрешна свобода - важен компонент на психологическата стабилност.

Не пренебрегвай пълноценния сън и разходките на чист въздух. В случай на спорни ситуации, потърси съвет от представители на знака Близнаци.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Отдих и екстремни приключения!

Чудесно време за отдих и пътуване в друга страна. Тази седмица ще те привличат необичайните усещания, а едно туристическо пътуване може да ти ги предостави. Не отказвай колективни екскурзии и партита, старай се да бъдеш в центъра на събитията.

Промяната на обстановката гарантира нови впечатления и перспективно любовно запознанство, вероятно с някой Стрелец. Приятелското отношение към хората, готовността във всеки един момент да се притечеш на помощ ще създаде около теб приятна психологическа атмосфера.

Добър период за участие във водни и въздушни атракциони с екстремни елементи: пързалка в аквапарк, полет с делтапланер или парашут, джет, водни ски.

През втората половина на седмицата се старай да не се появяваш сам/a през нощта по улиците на чужди градове.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Пътешествие и красив външен вид!

В този период ще можеш да постигнеш целта си. Ако отдавна желаеш да осъществиш пътешествие в интересуваща те страна или регион, ще бъдеш в състояние да реализираш своите намерения. Необходимо е само да се държиш открито и смело. Посещения на музеи, архитектурни комплекси, покоряване на високи кули и небостъргачи – всякакви световни постижения ще бъдат предмет на твоето внимание и ще оставят незабравими впечатления. По време на пътуване е по-добре да се въздържаш от приятелства и романтични връзки.

Седмица подходяща за справяне с козметични дефекти. Може да действаш самостоятелно или да се обърнеш към специалист - във всеки случай резултатите ще са значителни. Ако си доволен от външния си вид, звездите препоръчват да се заемеш с кожата и косата си и да им отделиш достатъчно внимание – така ще изглеждаш великолепно, както никога преди.

През втората половина на седмицата може да стане недоразумение между любимия човек и някой от приятелите. Постарай се да запазиш неутралитет.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Лятно безделие!

За теб в момента най-добрия начин на действие е да не правиш нищо. Всички твои опити по някакъв начин да влияеш на живота си или на живота на околните няма да доведат до желания резултат. В крайна сметка може да получиш емоционална неудовлетвореност или силно възмущение. Нито с логически аргументи, нито със страстни изблици и убеждаване ще можеш да постигнеш поставените цели.

Това е период, когато нещата не вървят така, както ти се иска. Необходимо е да изчакаш по-добро време за действие.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Инстинктите надделяват!

Тази седмица ще почувстваш увеличаване на сексуалните потребности и ще търсиш възможност за тяхната реализация. Голяма част от решенията ще взимаш интуитивно, разчитайки повече на инстинктивните си желания, без да се замисляш за последствията. Това е време, когато инстинктите излизат на преден план и следователно ще ти бъде трудно да се контролираш.

Романтично запознанство с някой от зодиакалния знак Рак, не само ще ти предостави приятни моменти, но също така ще прокара мисли за промяна в социалния ти статус.
Ако си недоволен от фигурата си, това е добър период да я усъвършенстваш - спорт и здравословно хранене ще доведат до желаните резултати.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02


Повишена емоционалност!

Следващата седмица е много благоприятна за развитие на отношения и появата на нови запознанства. Ще си изпълнен с чувства и стремежи, а твоят емоционален импулс ще намери отражение във външния свят.

Емоционалността и общителността ще ти помогнат да срещнеш дългоочакваната любов. Само не забравяй, че всяко действие има минимум две страни. Емоциите могат да донесат както радост, така и огорчения.

Запази светлата страна на чувствата си и тогава всичко ще бъде наред – внимавай да не се разстройваш или тревожиш по никакъв повод, иначе отрицателните емоции може да те залеят.

Ако ти се прииска да поговориш с някого от сърце или нещо да анализираш, потърси представител на знака Козирог.

РИБИ 20.02 – 20.03

Рутинна атмосфера!

Тази седмица, вероятно няма да доведе до важни събития. Сега е препоръчително спокойно и методично да се заемеш с чисто практически въпроси.

Доброто самочувствие и високо ниво на работоспособност ще ти позволят постепенно да премахнеш препятствията, създадени през предходния период. Може да се наложи да се ровиш в подробности и рутинни дейности.

Заедно с тези въпроси и проблеми не трябва да забравяш здравето си. Това е идеалното време за здравословни диети и за началото на цикъл от лечебно- превантивни мерки: масаж, закаляване. Препоръчително е да се абонираш за посещение във фитнес клуб, басейн, спортна зала.

Всичко това ще има положително въздействие върху твоето здраве.

 



На снимката горе е носителката на Оскар Хилари Суонк, която в събота, 30 юли, ще празнува своя 37-ми рожден ден. Хилари има съвършена фиура, благодарение на любовта си към спорта, омъжена е за актьора Чад Лоу и за разлика от цялото холивудско войнство, винаги е държала на това да бъде повече актриса, отколкото световноизвестна персона. Може би точно затова личният й живот никога не е бил обект на медийни спекулации.
 

More from View Sofia

More Astro