Хороскоп- Овен

от 14-08-2017 до 20-08-2017

ОВЕН 21.03 – 20.04

Родените под знака на Овена тази седмица ще бъдат развълнувани или впечатлени от действията и решенията на една определена жена, която присъства в обкръжението им. Независимо дали тя е ваша роднина, или приятелка, то тъкмо от нея може да получите мъдър съвет, като възрастта й съвсем не е от значение. Вслушайте се в думите й – това може да промени много неща за вас.
През тази седмица има и голяма вероятност да получите допълнителен доход, но чрез повече ангажименти. Зависи от вас дали сте готови да поемете повече работа.

Началото на седмицата е спокойно – всичко протича някак по-монотонно, дотолкова, че ще ви увлече. Няма да бъдете разтърсени от това еднообразие до сряда, когато ще започне нещо много вълнуващо за вас. До петък адреналинът ви държи на пълни обороти. Около вас се появяват множество възможности, но не всеки е готов да ги грабне. При всички решенията ще бъдат строго индивидуални.
През уикенда ще разберете колко е силно е приятелството ви с някои хора. Това е изключително ценно нещо, което не трябва да забравяте.