Хороскоп- Овен

от 20-03-2017 до 26-03-2017

ОВЕН 21.03 – 20.04

Родените под знака на Овен тази седмица ще имат пред себе си нови работни и бизнес възможности. Благоприятни и успешни професионални отношения ще се заформят в този период. 
За омъжените представителки на зодията, макар и да ги чакат успехи в работата, то в семейството нещата не стоят по същия начин. Възможни са конфликти с партньора, заради стари нерешени въпроси, които все още ви „парят под лъжичката“. Ако не разговаряте помежду си, рискувате да развалите отношенията си. Разговорите са всичко!

Напрежението у дома ще ви накара да напомняте на всички около вас за допуснати от тях грешки в миналото. Овладейте този свой порив и избягвайте да укорявате хората от обкръжението ви за постъпки от миналото. В момента имате нужда да гледате право напред.
Някой се нуждае от вниманието ви в понеделник – човек, когото вие самите обожавате. Дайте му го и това ще го накара да се усмихва с дни.

Вторник и сряда нямате време да обърнете внимание дори и на себе си – ангажиментите не чакат, а вие искате да свършите по-скоро с тях. 
Независимо от натовареността в началото на седмицата, четвъртък и петък ще бъдат най-продуктивните ви дни, защото тогава ще се родят много нови идеи в главата ви и тутакси ще започнете да работите за осъществяването им. Сега е моментът да използвате лидерските си способности.
Събота и неделя са дни за срещи с приятели, които ще бъдат много полезни съветници относно нещо, което искате да получите.