Хороскоп- Овен

от 24-04-2017 до 30-04-2017

ОВЕН 21.03 – 20.04

Тази седмица представителките на зодия Овен ще имат сериозни професионални ангажименти, разговори и срещи. Работа и бизнес ще бъдат основни теми за разговор с приятели и колеги, с които имате общи идеи и планове. Възможно е тъкмо някой от приятелската ви среда да бъде ключова фигура в професионалното ви развитие, помагайки и тласкайки ви в правилната посока.
На път сте да вземете важно решение или да проведете разговор с един конкретен човек. Каквато и да е причината, ще попаднете в сложна ситуация за вас, която ще преживеете много емоционално (за добро или лошо).
Ще имате повод да се радвате на изненада, която е добре скрита от вас и дори не бихте подозирали, че е била готвена досега.

Да започнете на чисто е освежаващо, нали? В понеделник и вторник бъдещето не може да бъде по-ярко, а вие поставяте именно ново начало в живота си. За пореден път доказвате на себе си, че упоритият труд, със или без късмет, е ключът към успеха. 
В сряда и четвъртък ще се наложи да вкарате в действие най-силните си качества и да овладеете особени ситуации. Точно сега не можете да позволите на никого са ви пречи, затова държите всичко под контрол.
Петък и събота са време за прекрасно настроение и…пътувания! 
Неделята е отпускаща.