Месечен хороскоп: 1.12 - 31.12

Astro преди 3 дни

Овен

1.12 - 31.12

Овен

1.12 - 31.12

Вълнуващото и празнично време от годината ви е приготвило куп приключения, Овнета! Фокусът на Слънцето върху Стрелеца и вашия дом на пътуванията и новите преживявания ви отвежда в един изцяло нов свят.

Но хубавите преживявания не биха били толкова забележими, ако не бяха съпътствани от леки проблеми. Меркурий навлиза в своя последен ретрограден епизод за годината на 12 декември и остава такъв през следващите три седмици. Затова, опитайте се да довършите празничната подготовка по-рано, за да сте сигурни, че нищо няма да се обърка в последния момент.

На 4 декември Венера преминава под знака на Скорпион, усилвайки чувствата и желанията ви до краен предел. Сега имате яснота какво точно искате и как да го постигнете. Възползвайте от интензивната енергия на планетата, покровителка на жените.

На 21 декември, четвъртък, Слънцето започва движението си под знака на Козирог и остава там през следващите 4 седмици, като акцентира върху вашите цели, кариера и амбиции. Това е добър момент да помислите какво искате да постигнете през следващите няколко месеца. Мислите ви ще са катализатор за успешния старт на 2024 година.

За завършек, пълнолунието в Рак на 26 декември ще ви омае с чара си и ще ви подтикне към мисли за уют и споделени мигове със семейство и приятели. Усилията ви през последните 11 месеца сега ще се отплатят и ще почувствате, че стъпвате на пътя към успеха в началото на новата година.
 

Хороскоп

Още от Astro